Η Air France ξεκινάει πτήσεις προς Παναμά

Η Air France ξεκινάει πτήσεις προς Παναμά

air-france

Η Air France θα ξεκινήσει δρομολόγια προς το Πάναμα Σίτι, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από το Παρίσι [Charles de Gaulle].

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Boeing 777-200 εξοπλισμένα με 309 θέσεις, 35 θέσεις στη Business, 24 στη Premium Economy και 250 στην Economy.

Το νέο δρομολόγιο εκτελείται και από την KLM καθημερινά από το Άμστερνταμ-Schiphol και οι πελάτες της Air France KLM θα επωφεληθούν από μια ακόμα ευρύτερη επιλογή συνδέσεων χάρη στον ισχυρό κόμβο της Copa Airlines στο αεροδρόμιο του Πάναμα Σίτι- Tocumen, και πιο συγκεκριμένα για το Κόστα Ρίκα, τον Ισημερινό, το Γουατεμάλα και το Νικαράγουα.

Φέτος το χειμώνα, η Air France και η KLM θα εκτελούν δέκα πτήσεις την εβδομάδα προς Παναμά και 200 πτήσεις σε 25 προορισμούς της Κεντρικής και Νότιας Αμερική και της Καραϊβικής.

Η έναρξη του δρομολογίου Paris-Charles de Gaulle – Πάναμα Σίτι, που υλοποιείται με την υποστήριξη και τη συνεργασία της κυβέρνησης του Παναμά, ιδιαίτερα του υπουργού Τουρισμού κου Salomon Shamah, επιβεβαιώνει τη θέση της Air France-KLM ως κυρίαρχη σε αυτήν την περιοχή.

Οι οικονομική ανάπτυξη του Παναμά συνδέεται με μεγάλα έργα, όπως η επέκταση της Διώρυγας του Παναμά το 2015 και την κατασκευή του μετρό στο Πάναμα Σίτι το 2014, αλλά και με την ανάπτυξη του τουρισμού. Περισσότερες από 80 πολυεθνικές εταιρείες έχουν την έδρα τους β στον Παναμά, για τις δραστηριότητές τους στην Κεντρική και Νότια Αμερική και την Καραϊβική.

Πρόγραμμα πτήσεων (σε τοπική ώρα)
Από τις 25 Νοεμβρίου 2013, θα εκτελούνται πτήσεις από και προς το Πάναμα Σίτι κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο:

  • AF 474: αναχώρηση από Paris-Charles de Gaulle στις 13:30 και άφιξη στο Πάναμα Σίτι στις 18:30.
  • AF 475: αναχώρηση από Παναμά Σίτι στις 22.00 και άφιξη στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 14:10 την επόμενη μέρα

Οι προορισμοί που εξυπηρετούνται από την Air France-KLM στην Κεντρική και τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική είναι: Αρούμπα, Μπογκοτά, Μπονέρ, Μπουένος Άιρες, Κανκούν, Καράκας, Cayenne, Κουρασάο, Fort de France, Guayaquil, Αβάνα, Λίμα, Πόλη του Μεξικό, Μοντεβιδέο Παναμάς, Παραμαρίμπο, Pointe-à-Pitre, Πορτ-ο-Πρενς, Πούντα Κάνα, Κίτο, Santo Domingo, St Martin, Santiago, Σάο Πάολο, το Ρίο ντε Τζανέιρο.

[Πηγή]

Post Written by