Η Ryanair ετοιμάζει νέα βάση στην Πάφο της Κύπρου!

Η Ryanair ετοιμάζει νέα βάση στην Πάφο της Κύπρου!

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία της 50ής βάσης της (και πρώτη στην Κύπρο) στην Πάφο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, τον Απρίλιο του 2012. Η Ryanair επενδύει πάνω από 140 εκατ. δολ. στο Αεροδρόμιο της Πάφου.

Δύο αεροσκάφη θα έχουν την Πάφο ως βάση τους και 14 δρομολόγια τα οποία αρχικά θα μεταφέρουν πάνω από 600.000 επιβάτες ετησίως και διατηρώντας πάνω από 600 θέσεις εργασίας σε 80 εβδομαδιαίες πτήσεις. Τα δρομολόγια της Ryanair από την Πάφο θα ξεκινήσουν όταν η βάση ανοίξει τον Απρίλιο του 2012 και είναι διαθέσιμα για κρατήσεις στο ryanair.com από αύριο.

Ο αναπλ. διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Michael Cawley, δήλωσε σήμερα από την Πάφο: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Πάφο ως την 50ή βάση της, με 14 δρομολόγια από τον επόμενο Απρίλιο, τα οποία αρχίζουν να πωλούνται στο ryanair.com αύριο.

Οι Κύπριοι καταναλωτές/επισκέπτες μπορούν τώρα να νικήσουν την ύφεση και να ξεφύγουν από τις υψηλές τιμές της Cyprus Airways αλλάζοντας στους χαμηλότερους ναύλους της Ryanair και με εγγύηση για μη επίναυλο καυσίμων σε 14 συναρπαστικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Σουηδίας”.

[Πηγή]

 

Post Written by