Φθινοπωρινές Εκπτώσεις από την British Airways για Νέα Υόρκη

Φθινοπωρινές Εκπτώσεις από την British Airways για Νέα Υόρκη

Η British Airways προσφέρει πτήσεις για τη Νέα Υόρκη από Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε ειδικές τιμες, διαθέσιμες για κρατήσεις από το www.ba.com μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου 2013.

Οι εκπτώσεις της British Airways ξεκίνησαν και επίσημα, με προσφορές σε μια σειρά από προορισμούς σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην World Traveller (Economy) θέση, αλλά και στην Club World (Business Class).

Για όσους αναζητούν τις καλύτερες τιμές για τη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει πτήσεις σε ειδικές τιμες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες για κρατήσεις πτήσεων από το www.ba.com μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου 2013 και εφόσον το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Απριλίου 2014.

Η κα Φρέντι Στίερ, διευθύντρια της British Airways στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: “Με περισσότερους από 175 προορισμούς παγκοσμίως, θέλαμε να δώσουμε στους ταξιδιώτες στην Ελλάδα την ευκαιρία να επισκεφτούν μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη στον κόσμο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία. Γνωρίζουμε ότι ειδικότερα οι προορισμοί της Βόρειας Αμερικής έχουν μεγάλη ζήτηση, συνεπώς όσο γρηγορότερα κλείσει κάποιος τα εισιτήριά του, τόσο το καλύτερο”.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις προσφορές της εταιρείας στο ba.com/retail offers. Ο πλήρης κατάλογος των πτήσεων της BA για το Λονδίνο και άλλους προορισμούς είναι επίσης διαθέσιμος στο www.ba.com, όπου οι πελάτες μπορούν να κρατούν, να πληρώνουν και να πραγματοποιούν online check-in για τις πτήσεις τους.

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια της British Airways από το Airtickets365.gr!

Post Written by