Νέα προσφορά από Aegean Airlines για Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά

Νέα προσφορά από Aegean Airlines για Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά

 

Νέα προσφορά από την Aegean Airlines αποκλειστικά για πτήσεις εσωτερικού, 50.000 αεροπορικά εισιτήρια από 39€!

Με τη νέα προσφορά της Aegen Airlines, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις φετινές γιορτές μοναδικές!
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τον αγαπημένο σας προορισμό στην Ελλάδα.
Κανονίστε που θέλετε να περάσετε τα φετινά Χριστούγεννα και κλείστε τώρα τα αεροπορικά εισιτήριά σας, γιατί θα γίνουν ανάρπαστα!

H νέα προσφορά της Aegean Airlines ισχύει για όλα τα εσωτερικά δρομολόγια από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού.
Ισχύει για κρατήσεις έως 12/12/2011 και πτήσεις από 21/12/2011 έως 31/03/2012, εξαιρείται το διάστημα 23/02/12 – 28/02/12.

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια Εσωτερικού

  • Αεροπορικά Εισιτήρια για Αθήνα από 39€*
  • Αεροπορικά Εισιτήρια από/προς Θεσσαλονίκη από 39€*
  • Αεροπορικά Εισιτήρια για όλη την Ελλάδα από Αθήνα με 59€*
  • Αεροπορικά Εισιτήρια από Αθήνα για Θεσσαλονίκη από 59€*


*Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean.
Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.
Ο ναύλος προσφοράς που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 39€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Η Aegean Airlines πετάει σε 34 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, σε συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρίες προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού.
Με αυτήν την προσφορά μπορείτε να κλείσετε αεροπορικα εισητηρια για Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο και Σαντορίνη!

Post Written by