Αεροπορικά Εισιτήρια με έκπτωση 20% από Aegean Airlines για σχεδόν όλο το 2012!

Αεροπορικά Εισιτήρια με έκπτωση 20% από Aegean Airlines για σχεδόν όλο το 2012!

Νέα προσφορά από την Aegean Airlines, κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση 20% για σχεδόν όλο το 2012!
Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να οργανώνουν τα ταξίδια τους μήνες πριν, δεν πρέπει να χάσετε τη φετινή προσφορά για τα Χριστούγεννα από την Aegean Airlines.

Κλείστε φθηνα αεροπορικα εισητηρια εσωτερικού και εξωτερικού  με πτήσεις της Aegean Airlines για όλο σχεδόν το 2012 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2011.

Όροι Προσφοράς
Η προσφορά ισχύει:
1) για τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό τακτικές πτήσεις της Aegean που εκκινούν από σημεία Ελλάδος προς όλους τους προορισμούς του δίκτυο της στο εξωτερικό, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. 2) για τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό τακτικές πτήσεις της Aegean εντός προορισμών του δικτύου της στο εσωτερικό, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 22/12/2011 για τακτικές πτήσεις με την Aegean Airlines από την 10/01/2012 έως και την 27/10/2012. Η έκπτωση 20% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων.

Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%.
Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από τον διαδικτυακό τόπο της Aegean Airlines.
Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου

Post Written by