Η airBaltic ξεκινά δρομολόγιο Ρίγα – Ρόδος από το καλοκαίρι του 2015

Η airBaltic ξεκινά δρομολόγιο Ρίγα – Ρόδος από το καλοκαίρι του 2015

Ο αερομεταφορέας της Λετονίας, airBaltic ξεκινά νέα πτήση μεταξύ της πρωτεύουσα της χώρας, Ρίγα και της Ρόδου από το επόμενο καλοκαίρι, από τις 12 Ιουνίου 2015. Το νέο δρομολόγιο προσθέτει έναν ακόμη δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό τόσο για τους τουρίστες από τη Βαλτική, τόσο και για επιβάτες που ταξιδεύουν από τη νότια Ευρώπη προς τη Ρίγα αλλά και πέρα από αυτήν, σε προορισμούς της Βαλτικής, της Ευρώπης, της Σκανδιναβίας, των χωρών του Αραβικού Κόλπου και της Μ. Ανατολής.

Ο Christophe Viatte, εμπορικός διευθυντής της airBaltic δήλωσε: “Το ελληνικό νησί της Ρόδου αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό τόσο για χαλάρωση όσο και δραστήριες διακοπές. Με ηλιοφάνεια 8 μήνες το χρόνο, εντυπωσιακές παραλίες και πράσινους λόφους, είναι ιδανικός προορισμός για να προστεθεί στο χάρτη των πτήσεών μας. Διευρύνει τις επιλογές θερινών διακοπών των ταξιδιωτών από την περιοχή της Βαλτικής και ενδυναμώνει τις απευθείες συνδέσεις μεταξύ της βόρειας και της νότιας Ευρώπης”.

Η airBaltic θα πετά από τη Ρίγα προς τη Ρόδο μία φορά την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή). Οι επιβάτες θα πετούν με Boeing 737-300 και η πτήση θα διαρκεί 3 ώρες και 35 λεπτά.

[Πηγή]

Post Written by