Διαγωνισμός με δώρο ένα τριήμερο στην Αράχωβα

Διαγωνισμός με δώρο ένα τριήμερο στην Αράχωβα

Αυτό το δώρο πραγματικά δεν ξαναέγινε!

Με την επίσημη άφιξη της Άνοιξης ξεκινήσαμε και εμείς τον νέα μας διαγωνισμό. Ο καιρός έχει ανοίξει και οδεύει προς το καλύτερο γιατί λοιπόν να μην χαρούμε αυτές τις μέρες που έρχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

air teliko

Το AirTickets365.gr δημιούργησε σε συνεργασία με το Breakbooking έναν νέο διαγωνισμό που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει καθώς δεν είναι ένα ακόμα κλασικό τριήμερο ταξίδι.

Copy of WHITE HILLS COMPLEX A (40)

Το δώρο μας για φέτος την Άνοιξη είναι μια τριήμερη διαμονή στην πανέμορφη White Hills Villa που βρίσκεται λίγο έξω από την Αράχωβα. Οι White Hills είναι εντυπωσιακές βίλες με απερίγραπτη θέα της πόλης της Αράχωβας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε βίλα διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες και έτσι αν κερδίσετε τον διαγωνισμό μας θα έχετε την ευκαιρία να πάτε το μοναδικό αυτό τριήμερο με όποιον θέλετε ακόμα και με ολόκληρη την παρέα σας έως 6 ατόμων.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η αίσθηση που σας δημιουργεί είναι μοναδική.

Copy of WHITE HILLS COMPLEX A (45)

Ο τυχερός νικητής τους διαγωνισμού μας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την εκπληκτική Αράχωβα και να διανυκτερεύσει για 2 μαγευτικές νύχτες (3 ημέρες) στο συγκρότημα White Hills Villas μαζί με πέντε ακόμα φίλους του. Η μοναδική αυτή ευκαιρία που έχετε για να επισκεφτείτε όχι μόνο το φανταστικό αυτό μέρος αλλά και την εξαιρετική θέα της γύρω περιοχής είναι πραγματικά μοναδική.

Copy of WHITE HILLS COMPLEX A (38)

Μη χάσετε επομένως την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Facebook όπου ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για τον παράδεισο!

Post Written by