Διαγωνισμός σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ

Διαγωνισμός σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ

Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να αναπολείτε τις υπέροχες στιγμές του καλοκαιριού και να ξεκινήσετε να σχεδιάζεται τις φθινοπωρινές σας διακοπές για φέτος!

Γι’ αυτόν τον λόγο το AirTickets365.gr προνόησε και δημιούργησε σε συνεργασία με το ξενοδοχείο και οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ έναν νέο διαγωνισμό που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει!
Διαγωνισμος με το Κατωγι Αβερωφ

Ο τυχερός νικητής τους διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το Μέτσοβο και να διανυκτερεύσει για 2 μαγευτικές νύχτες (3ημέρες) στο εκπληκτικό Katogi Averoff Hotel & Winery μαζί με την ιδιαίτερη συντροφιά του.
Μέσα στο μεγάλο μας δώρο συμπεριλαμβάνεται και το πρωινό στο ξενοδοχείο γεμάτο με ελληνικές γεύσεις καθώς και μια φιάλη του γνωστού κρασιού Κατώγι Αβέρωφ.

Winery Κατωγι Αβερωφ

Η μοναδική αυτή ευκαιρία που έχετε για να επισκεφτείτε όχι μόνο το φανταστικό αυτό ξενοδοχείο αλλά και το περίφημο οινοποιείο του είναι πραγματικά μοναδική. Οι γευσιγνωσίες δεν θα λείπουν από το πρόγραμμά σας τόσο με τα κρασιά του κτήματος Αβέρωφ όσο και με τα εξαιρετικά κρασιά του βουνού της περιοχής. Να σημειωθεί ότι για τον μεγάλο νικητή θα ισχύουν και ειδικές τιμές για την αγορά κρασιών!

Μη χάσετε επομένως την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Facebook όπου ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο θαυμάσια ξενοδοχείο και οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ με την δυνατότητα δωρεάν διαμονής και ενός παιδιού έως 5 ετών.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας!

Post Written by