Υπηρεσίες e-check in και WiFi στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ενόψει της κίνησης της εορταστικής περιόδου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υπενθυμίζει τις εναλλακτικές δυνατότητες e-check in που προσφέρονται στους επιβάτες με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών. Εξοικονομώντας χρόνο και απλουστεύοντας τη διαδικασία του ταξιδιού, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μία από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

• e-check in μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, από το σπίτι, ή στα 6 ειδικά μηχανήματα στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, για εύκολο και γρήγορο ηλεκτρονικό check in και έκδοση κάρτας επιβίβασης. Ο επιβάτης αποκτά πρόσβαση στις ιστοσελίδες όλων των αεροπορικών εταιρειών που αναχωρούν από την Αθήνα και εκτυπώνει την κάρτα του.

• check in και έκδοση κάρτας επιβίβασης στα 18 ειδικά λευκά μηχανήματα (CUSS) του αεροδρομίου στο επίπεδο αναχωρήσεων (οι εταιρείες που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα αυτό είναι οι Aegean Airlines, Olympic Air, Air France, KLM, Austrian Airlines, Iberia, Lufthansa).
• Mobile check in μέσω κινητού τηλεφώνου χωρίς εκτύπωση κάρτας επιβίβασης, χρησιμοποιώντας την εγκατεστημένη υποδομή στο χώρο των check-in και των πυλών επιβίβασης. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται από συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες.
WiFi στο αεροδρόμιο δωρεάν για μία ώρα
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υπενθυμίζει επίσης στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου που κάνουν χρήση φορητών υπολογιστών ή smart phones, ότι σε όλους τους χώρους του αεροσταθμού προσφέρεται ελεύθερη πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο WiFi – χωρίς χρέωση για διάρκεια σύνδεσης 1 ώρας.

Post Written by