Η easyJet θα αρχίσει πτήσεις και από το αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου

Η easyJet θα αρχίσει πτήσεις και από το αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου

Η easyJet, στις 16 Ιουνίου 2011 ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να επιχειρεί από το αεροδρόμιο Southend από τον Απρίλιο του 2012.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανοίξει την ολοκαίνουρια βάση της με τρία νέα αεροσκάφη A319, πάνω από 150 υπαλλήλους και περίπου 800,000 επιβάτες αναμένεται να πετάξουν την επόμενη χρονιά.

Θα πραγματοποιεί 70 πτήσεις easyJet εβδομαδιαίως, ενώ οι επιβάτες μας θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 10 διαφορετικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς μεταξύ των οποίων η Βαρκελώνη, το Φάρο και η Ίμπιζα. Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να διατίθενται στο τέλος του Ιουλίου.

Το αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου, εγκαινιάζει το Φθινόπωρο του 2011 ένα ολοκαίνουριο terminal πολλών εκατομμυρίων λιρών, το οποίο και θα αποτελέσει την 11η βάση της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Το καινούργιο τερμινάλ απέχει λίγα λεπτά από το νέο σταθμό το προαστιακού σιδεροδρόμου που συνδέεται με το κέντρο του Λονδίνου. Η easyJet έχει συνάψει δεκαετές συμφωνητικό με το Stobart Group, που είναι  ιδιοκτήτρια εταιρία του αεροδρομίου.

Η Catherine Lynn, Customer and Revenue Director της easyJet, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το άνοιγμα του αεροδρομίου Southend του Λονδίνου, που αποτελεί την 20ο αεροδρόμιο-βάση της easyJet. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία λίγο έξω από το Λονδίνο με γρήγορη σιδηροδρομική σύνδεση (fast rail) προς την πόλη. Αυτή είναι αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, με τους επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν από το αεροπλάνο στο τρένο σε 15 λεπτά.

Με το να προσφέρουμε εύκολα και οικονομικά ταξίδια, αναμένουμε οι νέες πτήσεις να προσελκύσουν  πελάτες από το Essex και το Λονδίνο που αναζητούν ένα νέο σημείο αναχώρησης προς πολλούς κορυφαίους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πιστεύουμε επίσης ότι οι σύνδεσμοι Ευρωπαϊκών πόλεων θα προσελκύσουν μεγάλο αριθμό επιβατών που θα επισκεφθούν το Λονδίνο το επόμενο έτος είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.»

Ο managing director του Αεροδρομίου Southend του Λονδίνου, Alastair Welch, δήλωσε: «Είμαστε πανευτυχείς που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την easyJet, εξυπηρετώντας ποικιλία πτήσεων εντός της Ευρώπης καθώς και προσφέροντας άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες στο Southend του Λονδίνου.  Αυτό το καλοκαίρι ανοίγουμε έναν αποκλειστικό σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι και 8 δρομολόγια ανά ώρα προς το Stratford – τοποθεσία  των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, και προς τη Liverpool Street του Λονδίνου, με διάρκεια λιγότερη από μία ώρα.

Υπάρχει ένας καινούριος προηγμένης τεχνολογίας πύργος ελέγχου σε λειτουργία, οι εργασίες για την επέκταση των αεροδιαδρόμων βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και η κατασκευή ενός νέου terminal που θα ολοκληρωθεί το προσεχές Φθινόπωρο και ένα νέο ξενοδοχείο που θα ανοίξει το 2012.»

Όλα αυτά κάνουν το Λονδίνο Southend μία ιδανική πύλη προς όλη την Ευρώπη για τους επιβάτες που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς και μας κρατά πιστούς στο στόχο μας να εξυπηρετούμε πάνω από 2.000.000 επιβάτες ετησίως.»

Βρείτε και κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια της EasyJet από το Airtickets365.gr!

Post Written by