Αυξάνει τα δρομολόγια προς Ιαπωνία η Emirates Airlines

Αυξάνει τα δρομολόγια προς Ιαπωνία η Emirates Airlines

Η Emirates, ανακοίνωσε την έναρξη δύο επιπλέον πτήσεων την εβδομάδα προς την Ιαπωνία. Έτσι, η αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει καθημερινά μία απευθείας πτήση από το Ντουμπάι στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ναρίτα, η οποία τίθεται σε ισχύ από 1ης Νοεμβρίου.

Η Emirates εκτελεί πτήσεις προς Ναρίτα από την έναρξη του δρομολογίου, στις 28 Μαρτίου 2010 και οι συγκεκριμένες πτήσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300ER που διαθέτει οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 304 καθίσματα στην Οικονομική Θέση σε σύνολο 354 θέσεων, μεταφέροντας επιπλέον εμπορευματικό φορτίο 23 τόνων.

Η πτήση με κωδικό ΕΚ 318 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 02:50 (τοπική ώρα) και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ναρίτα στις 17:35 (τοπική ώρα) της ίδιας ημέρας. Η πτήση της επιστροφής, με κωδικό ΕΚ 319, θα αναχωρεί από τη Ναρίτα στις 22:00, ώρα που εξυπηρετεί τους επιβάτες που ταξιδεύον για επαγγελματικούς λόγους στο τέλος της εργάσιμης ημέρας και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 03:50 της επόμενης ημέρας.
Η υπηρεσία συνδέει το Ντουμπάι με ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό προορισμών του δικτύου της Emirates και συγκεκριμένα προς τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότια Αμερική.

«Η Ιαπωνία αποτελεί μία αγορά ζωτικής σημασίας για την Emirates και η αύξηση του αριθμού των πτήσεων, ώστε να υπάρχει καθημερινή σύνδεση,  αποδεικνύει περίτρανα τη σχέση που υπάρχει εδώ και εννέα χρόνια με την Ιαπωνία, από τότε που ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε στην  χώρα, μέσω της Οσάκα», δήλωσε ο Richard Jewsbury, Emirates Senior Vice President, Commercial Operations Άπω Ανατολής και Αυστραλασίας. «Η ζήτηση του δρομολογίου από το περασμένο έτος που ξεκίνησε παραμένει υψηλή, το οποίο αντικατοπτρίζεται και στην κατάταξη της Emirates μεταξύ των κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών σύμφωνα με την έρευνα του ABROAD. Είμαι βέβαιος ότι οι επιβάτες μας θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι θα είναι σε θέση να πετούν καθημερινά από Οσάκα και Ναρίτα».

Συνεχίζοντας, ο Richard Jewsbury, δήλωσε τα ακόλουθα: «Στον απόηχο του μεγάλου σεισμού που έπληξε την Ανατολική Ιαπωνία, η Emirates συνέχισε να πραγματοποιεί κανονικά πτήσεις από και προς τη Ναρίτα, χωρίς διακοπή, ενώ διατήρησε τις υπηρεσίες της προς τους επιβάτες που χρειάστηκε να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια της δύσκολης εκείνης περιόδου. Παράλληλα, έχουμε δηλώσει τη δέσμευσή μας για παροχή βοήθειας προς την Ιαπωνία κατά την περίοδο της ανάκαμψης, ενώ εκφράζουμε την εκτίμησή μας προς τις ιαπωνικές αρχές, οι οποίες αναγνωρίζοντας  τη δέσμευσή μας, μας επέτρεψαν να λειτουργούμε καθημερινά τη συγκεκριμένη υπηρεσία».

Από το 2002, η Emirates έχει πραγματοποιήσει τη μεταφορά πάνω από 1,3 εκατομμυρίων επιβατών και 60.000 τόνων εμπορευματικών φορτίων, μέσω των πτήσεών της προς την Ιαπωνία. Το Ντουμπάι αποτελεί ένα σημαντικό κόμβο για την επανεξαγωγή Ιαπωνικών βιομηχανικών προϊόντων προς τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Κεντρική Ασία. Οι 23 τόνοι χωρητικότητας εμπορευματικού φορτίου του αεροσκάφους θα υποστηρίξουν τις ιαπωνικές εξαγωγές των μηχανικών εξαρτημάτων, ηλεκτρονικών ειδών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ταυτόχρονα την εισαγωγή προϊόντων αερίου και πετρελαίου.

Προκειμένου η Emirates να διασφαλίσει ότι οι Ιάπωνες επιβάτες της θα αισθάνονται οικεία, απασχολεί πάνω από 200 Ιάπωνες, ως μέλη πληρώματος, οι οποίοι σερβίρουν Ιαπωνικές λιχουδιές, όπως π.χ. sushi, κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης, προβάλλονται ιαπωνικές ταινίες μέσω του ice, του εν πτήσει συστήματος ψυχαγωγίας της Emirates.

Η μακροχρόνια εμπορική σχέση μεταξύ της Emirates και της Japan Airlines συνεχίζεται και θα περιλαμβάνει ένα κοινό κωδικό στις δύο επιπλέον πτήσεις Ντουμπάι-Τόκυο-Ντουμπάι, συμπληρωματικά με τις πτήσεις που ήδη πραγματοποιούνται προς Ναρίτα και Οσάκα. Οι συγκεκριμένες πτήσεις θα φέρουν το διακριτικό κωδικό ΕΚ για την Emirates και τον κωδικό JL για την Japan Airlines.

Η Emirates διευρύνοντας τις πρωτοβουλίες αθλητικών χορηγιών σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριέλαβε και την Ιαπωνία, ξεκινώντας με την υποστήριξη του Ιαπωνικού πρωταθλήματος Open Golf κατά το περασμένο έτος. Η αεροπορική εταιρεία θα είναι χορηγός των τριών τουρνουά γκολφ του Open Golf (ανδρών, γυναικών και ηλικιωμένων) και το 2011.

Βρες και κλείσε online φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο Airtickets365.gr!

[Πηγή]

Post Written by