Αυξάνει τις πτήσεις προς Μαυρίκιο η Emirates Airlines

Αυξάνει τις πτήσεις προς Μαυρίκιο η Emirates Airlines

Η Emirates θα συνεργαστεί στενά με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τη Διεύθυνση Προώθησης Τουρισμού του Μαυρικίου για την ανάπτυξη εκστρατειών μάρκετινγκ με στόχο την προώθηση του προορισμού.

 Σε μια σημαντική κίνηση για την υποστήριξη του αυξανόμενου αριθμού τουριστών στο Μαυρίκιο, η Emirates Airlines εισαγάγει δύο επιπλέον πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Paradise Island, φτάνοντας τις 11 πτήσεις την εβδομάδα. Η 10η πτήση θα τεθεί σε ισχύ από τις 4 Νοεμβρίου, ενώ η 11η πτήση θα αρχίσει από τις 6 Δεκεμβρίου, αυξάνοντας την υπάρχουσα χωρητικότητα κατά 22% ανά εβδομάδα και ανά προορισμό.

“Υποστηρίζουμε το συγκεκριμένο προορισμό σε μια εποχή που οι διεθνείς προοπτικές για τον ταξιδιωτικό κλάδο είναι αβέβαιες”, δήλωσε ο Majid Al Mualla, Emirates’ Senior Vice President, Commercial Operations, West Asia & Indian Ocean. “Η απόφασή μας να εισαγάγουμε αυτές τις επιπλέον πτήσεις είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με το νησί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση του Μαυρικίου για την εμπιστοσύνη της προς την Emirates”.

“Η Emirates θα συνεργαστεί στενά με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τη Διεύθυνση Προώθησης Τουρισμού του Μαυρικίου για την ανάπτυξη εκστρατειών μάρκετινγκ με στόχο την προώθηση του προορισμού, στο ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο μας. Θα εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στην αύξηση της προβολής του Μαυρικίου σε νέες και αναπτυσσόμενες αγορές”, πρόσθεσε ο κ. Mualla.

“Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την Emirates και χαιρετίζουμε την εξαγγελία των πρόσθετων πτήσεων. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη κοινών εκστρατειών, έτσι ώστε και τα δύο μέρη να επωφεληθούν πλήρως από αυτή τη συνεργασία”, δήλωσε ο Robert Desvaux, πρόεδρος της Διεύθυνσης Προώθησης Τουρισμού του Μαυρικίου.

Ο αυξανόμενος αριθμός των τουριστών με έδρα τις χώρες του Αραβικού Κόλπου που έχουν ως προορισμό το Μαυρίκιο θα καλωσορίσουν την αύξηση των πτήσεων για έναν από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές και καλύτερη συνδεσιμότητα.

Η πτήση της Emirates με κωδικό EK 3705 θα αναχωρεί από το Terminal 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι στις 10:15 π.μ. τοπική ώρα και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο SSR του Μαυρικίου στις 16:55 μ.μ. Η συγκεκριμένη αεροπορική διαδρομή θα επιστρέφει στο Ντουμπάι, καθώς η πτήση με κωδικό ΕK 3706, θα αναχωρεί από το Μαυρίκιο στις 18:20 π.μ. τοπική ώρα, με ώρα άφιξης 1:10 μ.μ. στο Ντουμπάι την επόμενη ημέρα. Οι δύο επιπλέον πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Κλείστε online αεροπορικα εισητηρια για πτήσεις της Emirates Airlines από το Airtickets365.gr!

Post Written by