Η Emirates ξεκινάει πτήσεις προς Ταϊπέι

Η Emirates ξεκινάει πτήσεις προς Ταϊπέι

Η Emirates ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας πτήσεων προς Ταϊπέι, το 16ο  προορισμό της στην Άπω Ανατολή!

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2014, αρχικά με έξι απευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ταογιάν της Ταϊπέι.

Η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 777-300ER, σε διάταξη τριών κατηγοριών θέσεων, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με 8 πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες στην πρώτη θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια στη διακεκριμένη θέση και άνετο χώρο για 304 επιβάτες της οικονομικής θέσης. Σε όλες τις θέσεις προσφέρονται υψηλής γαστρονομίας γεύματα, τα οποία σερβίρονται από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας της Emirates.

Το αεροσκάφος, διαθέτει επίσης το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates που προσφέρει περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας που προβάλλουν τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες, υποτιτλισμένες χολιγουντιανές ταινίες, μουσική, τηλεόραση και παιχνίδια.

Η Ταϊπέι, μία πόλη που φιλοξενεί σχεδόν επτά εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί ένα οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο με διάσημα αξιοθέατα και ένα πλήθος επιλογών για ψώνια. Ο προορισμός είναι γνωστός για την παραγωγή και εξαγωγή ηλεκτρονικών ειδών, υφασμάτων, πλαστικών και ελαστικών, οπτικών και φωτογραφικών οργάνων και χημικών ουσιών.

“Η Emirates SkyCargo λειτουργεί πτήση μεταφοράς εμπορευματικών φορτίων προς την Ταϊπέι από το 2003. Λαμβάνοντας υπόψη τη θέση της ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου και τη ζήτηση, η έναρξη πτήσης για τη μεταφορά επιβατών προς την Ταϊπέι αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για την Emirates”, δήλωσε ο Barry Brown, Divisional Senior Vice President Commercial Operations East της Emirates.

Το “σπίτι” της Emirates, το Ντουμπάι αποτελεί ακόμα ένα εμπορικό κέντρο παγκόσμιας κλάσης και η έναρξη της νέας πτήσης αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα σύνδεσης όχι μόνο δύο μεγάλων εμπορικών προορισμών, αλλά και προώθησης του διεθνούς τουρισμού και εμπορίου. Μέσω του Ντουμπάι, η Emirates προσφέρει στους διεθνείς επιβάτες της μία απευθείας σύνδεση από την Ταϊπέι προς 70 χώρες της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης.

“Είμαστε βέβαιοι ότι η έναρξη του νέου δρομολογίου θα ανοίξει νέες εμπορικές ευκαιρίες σε όλο το δίκτυο της Emirates, στηρίζοντας παράλληλα τις επιχειρήσεις και τα τουριστικά ταξίδια στην Ταϊπέι”, συμπλήρωσε ο κ. Brown.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 134 πόλεις σε 76 χώρες από το Ντουμπάι. Νωρίτερα φέτος, η Emirates ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων προς Βαρσοβία και Αλγερία, ακολουθούμενες από την Χανέντα στην Ιαπωνία, τον Ιούνιο.

Η Emirates έχει ανακοινώσει την έναρξη νέων υπηρεσιών προς Στοκχόλμη στις 4 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κλαρκ στις Φιλιππίνες και την υπερατλαντική απευθείας πτήση  Μιλάνο – Νέα Υόρκη από την 1η Οκτωβρίου, προς Κονακρί στις 27 Οκτωβρίου, Σιαλκότ στις 5 Νοεμβρίου και Κίεβο στις 16 Ιανουαρίου 2014.

 

Post Written by