Η Etihad Airways διακρίθηκε ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς!

Η Etihad Airways διακρίθηκε ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς!

 

Η Etihad Airways επιβραβεύθηκε για την πετυχημένη πορεία της τους τελευταίους 12 μήνες στα βραβεία Aviation Business Awards 2012!
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βραβεύτηκε ως η “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” στα βραβεία Aviation Business Awards που πραγματοποιήθηκαν για έκτη χρονιά και έλαβαν χώρα στο Ντουμπάι.

Είναι η δεύτερη φορά που η Etihad κερδίζει το βραβείο και ξεπερνά άλλους τρεις αερομεταφορείς χωρών του Κόλπου. Η πρώτη φορά ήταν το 2010.

Η Etihad Airways επιβραβεύθηκε για την πετυχημένη πορεία της τους τελευταίους 12 μήνες, στην οποία συνέβαλλαν: τα νέα δρομολόγια, η επένδυση σε αεροπλάνα, η συνέπεια των δρομολογίων, το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών, το δίκτυο των συνεργειών της και η πρωτοπορία της στην αγορά.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε πως όλοι στην αεροπορική εταιρεία ευχαριστήθηκαν ιδιαιτέρως με την διάκριση. “Η διάκριση της Etihad Airways ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς είναι το επιστέγασμα των 12 εξαιρετικών μηνών που είχαμε, κατά τη διάρκεια των οποίων ξεπεράσαμε πολλά ρεκόρ.

Είναι η απόδειξη της δύναμης και της επιτυχίας της διεθνούς μας στρατηγικής, του επαγγελματισμού μας και της σκληρής δουλειάς όλων των εργαζομένων καθώς και της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουμε στους επιβάτες μας”.

Τα βραβεία Aviation Business Awards, που διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο του περιοδικού ITP Business, χαίρουν ιδιαίτερης εκτιμήσεως και είναι αναγνωρισμένα ως ο ετήσιος εορτασμός των επιτευγμάτων της αεροπορικής βιομηχανίας στη Μ. Ανατολή.

Στη τελετή του 2012 συμπεριλήφθησαν συνολικά 12 κατηγορίες καλύπτοντας τους τομείς αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και cargo. Η πενταμελής επιτροπή αποτελούταν από ειδικούς της αεροπορικής βιομηχανίας της Μ. Ανατολής.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια της Etihad Airways από το Airtickets365.gr!
[via]

Post Written by