Κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια για Μαλβίδες από την Etihad Airways!

Κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια για Μαλβίδες από την Etihad Airways!

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει ξεκινήσει μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook ένα διαγωνισμό για την προώθηση της νέας πτήσης προς το Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων.

Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος ονομάζεται «Escape to Paradise», θα κερδίσει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για την πρώτη πτήση προς το Μάλε, τις μεταφορές και τέσσερις διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή στο SixSenses Laamu Maldives.

Η σελίδα της Etihad στο facebook περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και όλα τα νέα της εταιρείας, ανακοινώσεις και προωθητικές ενέργειες, καθώς και πληροφορίες για τον στόλο αεροσκαφών της εταιρείας, τις καμπίνες, τους προορισμούς και τις χορηγίες. Ακόμα περιέχει μία σελίδα αποκλειστικά για ευκαιρίες καριέρας και την αναζήτηση πτήσεων. Οι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν σε συζητήσεις, να παίρνουν μέρος σε δημοσκοπήσεις και να θέτουν ερωτήσεις στην εταιρεία για διάφορα θέματα και εκδηλώσεις.

Για να κάνετε «like» στη σελίδα της Etihad στο facebook, επισκεφθείτε το www.facebook.com/etihad.airways.

Η Etihad θα ξεκινήσει τις πτήσεις προς το Μάλε, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας των Μαλδίβων, την 1η Νοεμβρίου, αφού λάβει την έγκριση της κυβέρνησης.
Η Etihad  Airways θα παρέχει μία καθημερινή πτήση μετ’ επιστροφής από τη βάση της στο Άμπου Ντάμπι προς το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε, με αεροσκάφος Airbus Α320.

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για Μαλβίδες από την Etihad Airways!

Post Written by