Η Etihad Airways θα αρχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις προς Σαγκάη

Η Etihad Airways θα αρχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις προς Σαγκάη

Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει καθημερινές απευθείας πτήσεις μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και της Σαγκάη.

Οι νέες πτήσεις, που πρόκειται να ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου 2012, θα κάνουν τη Σαγκάη τον 70ο παγκόσμιο προορισμό της εταιρείας.

Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, ανακοίνωσε τις νέες υπηρεσίες της σε 300 αντιπροσώπους της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας που παρακολούθησαν το Συνέδριο “Aviation Outlook China” που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη.

«Η Σαγκάη, η πιο πολυπληθής πόλη στην κεντρική Κίνα, αποτελεί μία στρατηγικά σημαντική προσθήκη στο δίκτυο της Etihad στην Κίνα.

«Σε συνδυασμό με τις καθημερινές πτήσεις μας προς την πρωτεύουσα, το Πεκίνο, η Σαγκάη ως προορισμός θα προσφέρει στους ταξιδιώτες ανταγωνιστική πρόσβαση στα δύο μεγαλύτερα κέντρα εμπορίου, διοίκησης, πολιτισμού και τουρισμού στην Κίνα.

«Για τους ταξιδιώτες που προέρχονται από την Κίνα, αυτό σημαίνει περισσότερες επιλογές ευέλικτων πτήσεων προς τα ΗΑΕ, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική σε συνδυασμό με τα βραβευμένα πολυτελή αεροσκάφη, την υποδειγματική εξυπηρέτηση, και κάποιες από τις πιο εκλεπτυσμένες επιλογές διεθνούς κουζίνας εν ώρα πτήσης.

«Μέσω της αποτελεσματικής υπηρεσίας Crystal Cargo της Etihad, σκοπεύουμε επίσης να αναπτύξουμε το πολύτιμο εξαγωγικό εμπόριο σε υψηλή τεχνολογία και άλλα αγαθά.

Την ανακοίνωση αυτή ακολούθησε η συνέντευξη τύπου στην Τσενγκντού, κατά την οποία ο James Hogan μοιράστηκε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες υπηρεσίες που σχεδιάζει η εταιρεία προς την επαρχία Σετσουάν.

«Η έναρξη των πτήσεων προς την Τσενγκντού και τη Σαγκάη και η αύξηση στη συχνότητα των πτήσεων προς το Πεκίνο, αποτελούν σημαντικές επενδύσεις σε αεροσκάφη και εμπορικούς πόρους στην Κίνα. Αντανακλά την εμπιστοσύνη μας στην τρέχουσα δύναμη και τη μελλοντική προοπτική των εισαγωγών και των εξαγωγών στις τουριστικές αγορές» τόνισε ο κ. Hogan.

Η Etihad θα λειτουργεί με αεροσκάφος Airbus A330-200 δύο καμπίνων, Pearl Business και Coral Economy στο δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς τη Σαγκάη.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κίνα από το Airtickets365.gr!

Post Written by