Καθημερίνες πτήσεις από/προς Βιετνάμ ξεκινάει η Etihad Airways

Καθημερίνες πτήσεις από/προς Βιετνάμ ξεκινάει η Etihad Airways
Η Etihad Airways ανακοίνωσε την έναξη πτήσεων προς Βιετνάμ, με τον συνεργάτη κοινού κωδικού, Vietnam Airlines!

Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ξεκίνησε καθημερινές πτήσεις προς την μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ, Χο Τσι Μινχ.

Η πρώτη πτήση, με κωδικό EY441, πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα και έχει ιστορική σημασία αφού πρόκειται για την πρώτη εμπορική υπηρεσία επιβατών μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και της μεγαλύτερης πόλης του Βιετνάμ.

Οι επιβάτες μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Χο Τσι Μινχ μπορούν να απολαύσουν τις απευθείας πτήσεις μεταξύ της πόλης και του παγκόσμιου δικτύου της αεροπορικής εταιρείας.

Ο κ. James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε πως το νέο καθημερινό δρομολόγιο εξυπηρετεί την αυξημένη ζήτηση πτήσεων για επαγγελματικούς και τουριστικούς λόγους, αλλά και για αερομεταφορές μεταξύ του Βιετνάμ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.

“Το Βιετνάμ δεν είναι μόνο το 13ο πιο δημοφιλές κράτος στην Ασία, αλλά διαθέτει και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως. Η μεγαλύτερη πόλη, το Χο Τσι Μινχ, αποτελεί πύλη εκατομμυρίων διεθνών Βιετναμέζων επιβατών αλλά και ένα πολυσύχναστο κέντρο συναλλαγών.

Το νέο καθημερινό δρομολόγιο θα παρέχει περίπου 3.700 νέες θέσεις εβδομαδιαίως και αναμένεται να ενταθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ των αεροπορικών εταιριών για πτήσεις που αφορούν επαγγελματικούς λόγους, τουριστικούς ή ακόμα και οικογενειακούς λόγους. Επιπλέον, η κίνηση των επισκεπτών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην περιοχή του Κόλπου θα εκτοξευθεί.  

Από τον κόμβο μας με κατεύθυνση όλο τον κόσμο, είμαστε στην πλέον κατάλληλη θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες από τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης, άνετες και απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με μια μόνο στάση προς το Βιετνάμ, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο για ταξίδια αναψυχής.  

Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τους συνεργάτες μας στο Βιετνάμ και στο εξωτερικό ώστε να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να γνωρίσουν την ιστορία, την κουλτούρα και τον μοναδικό χαρακτήρα της χώρας”.

Ο κ. Hogan πρόσθεσε πως ελπίζει οι νέες υπηρεσίες να στηρίξουν την επένδυση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για έργα υποδομών, ενέργειας, κατασκευών και τουρισμού στο Βιετνάμ – με τωρινή αξία άνω των 3 δισ. δολ. – και θα ενθαρρύνει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

Οι πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι -Χο Τσι Μινχ πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A330-200, με 22 θέσεις στην Pearl Business και 240 θέσεις στην Coral Economy.

Με την έναρξη των πτήσεων της Etihad Airways στο Βιετνάμ, ο συνεργάτης κοινού κωδικού, Vietnam Airlines, θα τοποθετήσει τον κωδικό VN στον δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Χο Τσι Μινχ. Με τον τρόπο αυτό επεκτείνεται η τρέχουσα συμφωνία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών. Η Etihad Airways έχει ήδη τοποθετήσει τον κωδικό της ΕΥ στις πτήσεις της Vietnam Airlines από τη Μπανγκόκ και την Κουάλα Λουμπούρ στο Ανόι και στο Χο Τσι Μινχ. Αντίστοιχα, η Vietnam Airlines έχει τοποθετήσει τον κωδικό της VN σε πτήσεις της Etihad Airways από τη Μπανγκόκ και την Κουάλα Λουμπούρ στο Άμπου Ντάμπι και παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς με πολυτελή πούλμαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι στο Ντουμπάι.

Κλείστε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Βιετνάμ από το Airtickets365.gr!

[Πηγή]

Post Written by