Η Etihad Airways ‘Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο’ για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Η Etihad Airways ‘Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο’ για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Εκτός από τη διάκριση ‘Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Kόσμο’, η Etihad Airways κέρδισε μία ακόμη ως ‘Κορυφαία Πρώτη Θέση στον Kόσμο’ και ‘Κορυφαίου Πληρώματος θαλάμου επιβατών στον κόσμο’.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), απέσπασε το πολυπόθητο βραβείο “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο” για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο φετινό θεσμό των World Travel Awards (WTA), World Travel Awards Grand Final Gala Ceremony 2014, που έγινε στις 7 Δεκεμβρίου στην Anguilla της Καραϊβικής.

Εκτός από τη διάκριση “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Kόσμο”, η Etihad Airways κέρδισε μία ακόμη ως “Κορυφαία Πρώτη Θέση στον Kόσμο” και “Κορυφαίου Πληρώματος θαλάμου επιβατών στον κόσμο”.

Τα World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 για να αναγνωρίσουν την τελειότητα σε όλη την τουριστική βιομηχανία και είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως σήμα κατατεθέν της απόλυτης ποιότητας. Τα βραβεία αποφασίζονται μέσω μιας παγκόσμιας ψηφοφορίας από περισσότερους από 500.000 επαγγελματίες του τουρισμού και καταναλωτών υψηλής ποιότητας τουρισμού από 171 χώρες, με την τελετή που πραγματοποιήθηκε φέτος στο παραδεισένιο νησί της Ανγκουίλα στην Καραϊβική.

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Κερδίζοντας τρία σημαντικά βραβεία της βιομηχανίας είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε το καλύτερο στην κατηγορία μας, σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε.
Η Etihad Airways καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για συνεχή καινοτομία και βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διότι γνωρίζουμε ότι είναι ένας τρόπος να διατηρήσουμε την ηγεσία στη βιομηχανία μας και να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες μας”.

Η επιτυχία της Etihad Airways στα βραβεία “2014 World Travel Awards” αντικατοπτρίζει τα επιτεύγματα μιας αξιόλογης χρονιάς για την αεροπορική εταιρεία. Το 2014 η εταιρεία παρουσίασε το νέο Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένης της “The Residence” από την Etihad, την πρώτη σουίτα τριών δωματίων στον κόσμο. Ακολούθησε η αποκάλυψη του νέου σχεδιασμού «Όψεις του Αμπού Ντάμπι» της εξωτερικής εμφάνισης του πρώτου A380 Airbus αεροσκάφους στο Αμβούργο της Γερμανίας και του Boeing Dreamliner 787 – 9 στο Σιάτλ, ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια του 2014, η Etihad Airways ξεκίνησε 10 νέα δρομολόγια, και  επιπλέον υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση του 49 τοις εκατό των μετοχών της Alitalia.

Ο Graham Cooke Ε., ιδρυτής και πρόεδρος των World Travel Awards, δήλωσε: “Για πάνω από 20 χρόνια, τα World Travel Awards έχουν επιβραβεύσει εταιρείες που ωθούν τα όρια της βιομηχανικής υπεροχής. Η Etihad Airways έχει κερδίσει το βραβείο ‘Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο’ για έξι συνεχόμενα χρόνια – που αποτελεί τεράστιο επίτευγμα. Η στρατηγική της εταιρείας για οργανική ανάπτυξη, μέσω συνεργασιών κοινού κωδικού και συμμετοχών μειοψηφίας των ιδίων κεφαλαίων σε συνδυασμό με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, έχει καταφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και αυξανόμενη αύξηση επιβατών”.

Πρόσθετες ενέργειες της Etihad Airways κατά το 2014:

 • Ξεκίνησε νέες επιβατικές πτήσεις προς: Μεδίνα, Τζαϊπούρ, Λος Άντζελες, Ζυρίχη, Ερεβάν, Ρώμη, Περθ, Πουκέτ, Σαν Φρανσίσκο και Ντάλας.
 • Αυξημένη συχνότητα σε 23 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων του Δουβλίνου, της Αθήνας, της Τσενάι, της Νέα Υόρκης, του Μόναχου, του Κολόμπο και της Τσενγκντου.
 •  Άνοιξε το νέο Premium Lounge στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι – το μεγαλύτερο που διαθέτει η εταιρεία.
 • Άνοιξε νέο Lounge αφίξεων στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι, συμπεριλαμβανομένων νέων καινοτόμων υπηρεσιών, όπως το “ξύρισμα από την Etihad Airways” και μια υπηρεσία καθαρισμού των ρούχων στον ατμό.
 • Άνοιξε νέο First και Business Class Lounge στο διεθνές αεροδρόμιο Kingsford Smith στο Σίδνεϊ – το πρώτο lounge της αεροπορικής εταιρείας Παρουσίασε την “The Residence”, το First Apartment, την First Suite, το Business Studio και την  Economy Smart Seat.
 • Σημαντικός επανασχεδιασμός του αεροσκάφους με την εισαγωγή νέων καινοτόμων εμπειριών για τους επισκέπτες με προϊόντα εν πτήση και βελτιώσεις σε μακρινούς προορισμούς και υπερατλαντικές πτήσεις.
 • Αποκαλυπτήρια της νέας δομής της Ομάδας Πολιτικής Αεροπορίας της Etihad που περιλαμβάνει την Etihad Airways, η νεοσυσταθείσα Hala Group, οι υπηρεσίες Etihad Airport, και οι υποστηρικτικές λειτουργίες του Ομίλου.
 • Υπεγράφη μια σημαντική στρατηγική εταιρική σχέση με την Philippine Airlines (PAL).
 • Υπεγράφη νέα συμφωνία κοινού κωδικού με αεροπορικές εταιρείες, όπως η SAS, η Alitalia, η GOL και η JetBlue.
 • Ξεκίνησε το πρόγραμμα ύπνου και των πακέτων περιορισμένης έκδοσης κατά τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.
 • Έγινε Official Airline Partner της Major League Soccer στις Ηνωμένες Πολιτείες.

[Πηγή]

Post Written by