Δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία από την Etihad Airways

Δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία από την Etihad Airways

 


Δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία πολυτελείας στο κέντρο του Αμπου Ντάμπι θα προσφέρει η Etihad Airways στους premium επιβάτες της.

Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε πρόσφατα την προωθητική ενέργεια “Complimentary Nights”,  προσφέροντας δωρεάν διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία πολυτελείας στο κέντρο του Aμπου Ντάμπι, του Υas Island ή του Ντουμπάι, στους premium επιβάτες που ταξιδεύουν προς ή διέρχονται από το Aμπου Ντάμπι.

Η προσφορά διατίθεται μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων του παγκόσμιου δικτύου της Etihad, των εμπορικών συνεργατών και των διαδικτυακών κρατήσεων, και προσφέρει ειδικά πακέτα ανάλογα με την αεροπορική θέση και το σημείο προέλευσης.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν από την Ευρώπη, τη Β. Αμερική, την Αυστραλία ή την Aπω Ανατολή προς τα ΗΑΕ ή διέρχονται από το Aμπου Ντάμπι, μπορούν να επωφεληθούν από τις τρεις δωρεάν διανυκτερεύσεις (για τους επιβάτες της Diamond First Class) ή τις δύο διανυκτερεύσεις (για τους επιβάτες της Pearl Business Class).

Στους επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική ή τη Βόρεια Ασία, οι οποίοι διέρχονται από το Aμπου Ντάμπι, προσφέρονται δύο διανυκτερεύσεις (για τους επιβάτες της Diamond First Class) ή μία διανυκτέρευση (για τους επιβάτες της Pearl Business Class).

Σε όλους τους επισκέπτες θα παρέχεται δωρεάν πρωινό, καθώς και μεταφορά μεταξύ του αεροδρομίου και του ξενοδοχείου.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Οι τελευταίες αυτές προσφορές έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν τους premium ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να διακόψουν τη ροή του ταξιδιού τους κάνοντας μία στάστη είτε στο Aμπου Ντάμπι είτε στο Ντουμπάι. Έχουμε συνεργαστεί στενά με πολυτελή ξενοδοχεία και στις δύο πόλεις και αυτή η ενέργεια αποτελεί για τους premium επισκέπτες μας μια τρομερή οικονομική προσφορά και ευκαιρία”.

Οι πωλήσεις και η ταξιδιωτική περίοδος για την ειδική προσφορά ισχύουν μέχρι την 31η Αυγούστου, προσφέροντας στους πελάτες μία παρατεταμένη χρονική περίοδο για να επωφεληθούν από αυτήν την υπέροχη ευκαιρία να ζήσουν την καλύτερη εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν τα ΗΑΕ.

Post Written by