Η Etihad Airways αναδείχθηκε “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή”

Η Etihad Airways αναδείχθηκε “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή”

Η Etihad Airways κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας για τη Μέση Ανατολή

Η Etihad Airways κατέκτησε τέσσερις τίτλους στην ετήσια τελετή των World Travel Awards για τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου και του τίτλου της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Armani Hotel Dubai στο Burj Khalifa, το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο, διαμορφώνοντας το σκηνικό μιας επιτυχημένης βραδιάς για την Etihad.
Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Άμπου Ντάμπι έλαβε ακόμα τα βραβεία της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στη Μέση Ανατολή, του Καλύτερου Προσωπικού Καμπίνας στη Μέση Ανατολή και του Καλύτερου Συστήματος Ψυχαγωγίας εν πτήσει στη Μέση Ανατολή. Δικαίωμα ψήφου στα βραβεία World Travel Awards έχουν 213.000 επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναδεικνύουν τους καλύτερους του τομέα στην περιφέρεια και παγκοσμίως.

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Είναι πραγματικά τιμή για μας να κερδίζουμε το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή. Η εγχώρια αγορά είναι πολύ σημαντική για την Etihad, γι’ αυτό είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που οι επισκέπτες και οι ομότιμοί μας από την περιοχή μας αναγνωρίζουν με αυτόν τον τρόπο. «Εξακολουθούμε να στοχεύουμε στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και άριστων προϊόντων και το ότι λαμβάνουμε αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι η αεροπορική βιομηχανία και οι επισκέπτες μας θεωρούν ότι είμαστε συνεπείς προς αυτό.

Ελπίζω ότι αυτό το βραβείο θα ενθαρρύνει όλο και περισσότερους πελάτες να πετούν με τους καλύτερους. Με την κατάκτηση αυτού του τίτλου, η Etihad είναι τώρα η μόνη εταιρεία που αντιπροσωπεύει την περιοχή της Μέσης Ανατολής σε αυτές τις κατηγορίες στα World Travel Awards που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο αργότερα μέσα στο έτος, όπου ανταγωνίζονται οι καλύτεροι στον κόσμο. Το βραβείο για την Καλύτερη Πρώτη Θέση στη Μέση Ανατολή αναγνωρίζει τις σουίτες της Diamond First class της Etihad, οι οποίες διαθέτουν πολυτελή δερμάτινα καθίσματα Poltrona Frau τα οποία μετατρέπονται σε επίπεδο κρεβάτι, ένα μεγάλο τραπέζι με ξύλινο φινίρισμα, συρόμενες πόρτες σε αραβικό στυλ που προσφέρουν απόλυτη απομόνωση, προσωπικές οθόνες 23 ιντσών, ατομική ντουλάπα με καθρέφτη, και τέσσερις επιλογές φωτισμού με ρυθμιστή, υποδοχές ρεύματος και θύρες USB στο κάθισμα.

Η καμπίνα πρώτης Θέσης ακόμη συμπεριλαμβάνει ένα ευρύχωρο και άνετο χώρο αποδυτηρίου. Η ιδέα «Inspired Service» ήταν ο βασικός λόγος για τη βράβευση της Etihad με το τίτλο του Καλύτερου Πληρώματος Καμπίνας στη Μέση Ανατολή. Η ιδέα έχει εφαρμοστεί σε όλες τις καμπίνες για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι επιβάτες λαμβάνουν κατά τη διάρκεια της πτήσης. προσωπική φροντίδα και προσεγμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις προσωπικές ανάγκες του. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Etihad , το κατά παραγγελία σύστημα Ε-ΒΟΧ, κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Συστήματος Ψυχαγωγίας εν ώρα πτήσης.
Το E-BOX επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν πάνω από 600 ώρες ψυχαγωγίας με τις τελευταίας κυκλοφορίας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και διαδραστικά παιχνίδια καθώς επίσης και να φορτίσουν τους φορητούς υπολογιστές τους και τα κινητά τηλέφωνα. Αυτή τη συναρπαστική εβδομάδα για την Etihad, οι υπηρεσίες της εταιρείας τιμήθηκαν επίσης στα BusinessTravel Awards, όπου έλαβε το βραβείο του Καλύτερου Πληρώματος Καμπίνας.

Βρείτε και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια της Etihad Airways στο Airtickets365.gr!

Post Written by