Δωρεάν WiFi στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από την ΜΤΝ

Δωρεάν WiFi στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από την ΜΤΝ

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρει η ΜΤΝ Κύπρου, σε όσους ταξιδεύουν μέσω των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου.

Συγκεκριμένα, όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν ή έχουν μόλις αφιχθεί στην Κύπρο, θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, κινητό, tablet ή άλλη συσκευή, χρησιμοποιώντας δωρεάν το δίκτυο ασύρματης πρόσβασης ΜΤΝ WiFi, που έχει εγκατασταθεί στους χώρους των αεροδρομίων.

Η ΜΤΝ επένδυσε στη λειτουργία ενός εξελιγμένου ασύρματου δικτύου για πρόσβαση στο διαδίκτυο με ψηλές ταχύτητες, σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για περιήγηση στο διαδίκτυο, είτε για έλεγχο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ή για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η ΜΤΝ διαθέτει πάνω από 25 σημεία δωρεάν σύνδεσης (wifi access points), που καλύπτουν το χώρο αναχωρήσεων και συγκεκριμένα χώρους όπως τα σημεία ελέγχου, τις καφετέριες του αεροδρομίου, τα σημεία αναμονής για επιβίβαση και χώρο αφορολογήτων ειδών, καθώς επίσης και το σημείο παραλαβής αποσκευών στις αφίξεις. Στο αεροδρόμιο Πάφου, τα σημεία δωρεάν σύνδεσης καλύπτουν σχεδόν όλους τους χώρους του αεροδρομίου.

Στα δύο αεροδρόμια υπάρχουν επίσης διαθέσιμα ΜΤΝ internet kiosks (χώροι ειδικά διαμορφωμένοι με οθόνη και πληκτρολόγιο), για όσους επισκέπτες δεν διαθέτουν φορητό υπολογιστή και επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο επί πληρωμή.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία με τη Hermes Airports για παροχή δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στα αεροδρόμια για όλους τους ταξιδιώτες, ο CEO της εταιρείας Pieter Verkade είπε: «Η ΜΤΝ επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στον καταναλωτή. Η εμπιστοσύνη που επέδειξε η Hermes Airports επιλέγοντας την ΜΤΝ για παροχή ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο, αποτελεί για μας μεγάλη ικανοποίηση, αφού αυτό μεταφράζεται σε αναγνώριση των μεγάλων δυνατοτήτων του δικτύου μας».

Post Written by