Η Germanwings αυξάνει τις πτήσεις της από/προς ελληνικούς προορισμούς

Η Germanwings αυξάνει τις πτήσεις της από/προς ελληνικούς προορισμούς
germanwings-2013

Η Germanwings σχεδιάζει μέσα στο 2013 την περαιτέρω διεύρυνση της ελληνικής αγοράς με τρεις νέες συνδέσεις από τον κόμβο της στο Αμβούργο, προς Ηράκλειο, Κω και Κέρκυρα!

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη πτήση από την Κολωνία προς την Αθήνα, τον Ιούνιο του 2003, η χαμηλού κόστους Germanwings έχει φιλόδοξα σχέδια για να κερδίσει νέους πελάτες στην Ελλάδα. Εντός των ερχόμενων εβδομάδων, η αεροπορική εταιρεία θα παρουσιάσει το πιο αξιόλογο αεροπορικό προϊόν για αυτήν την περιοχή της Ευρώπης.

Από την 1η Ιουλίου 2013, οι επιβάτες θα μπορούν να σχεδιάζουν το δικό τους ταξιδιωτικό πακέτο υπηρεσιών και να το προσαρμόζουν λεπτομερώς στις ανάγκες τους. Προσφέροντας την Economy Class, η “καινούρια” Germanwings θα διαθέτει νέους ναύλους για διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών. Ιδιαίτερα ελκυστικός για την ελληνική αγορά θα είναι ο ναύλος “Smart”, με συγκεκριμένες επιπλέον παροχές, ενώ παράλληλα, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν επιπλέον υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Σε συνάντηση με δημοσιογράφους που πραγματοποίησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος τύπου της Germanwings κ. Andreas Engel, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά αποτελέσματα της Ελληνικής αγοράς το 2012.
Πέρσι, η αεροπορική εταιρεία διακίνησε 325.000 επιβάτες από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. Για το 2013, η Germanwings σχεδιάζει την περαιτέρω διεύρυνση της ελληνικής αγοράς με τρεις νέες συνδέσεις από τον κόμβο της στο Αμβούργο, προς Ηράκλειο, Κω και Κέρκυρα.

Επιπλέον, τον Μάιο η Germanwings ξεκίνησε την πρώτη απευθείας πτήση από το Ανόβερο προς τη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της εταιρείας, που έχει την έδρα της στην Κολωνία, είναι να προσφέρει συνδέσεις προς σημαντικές επιχειρηματικές πόλεις της Ευρώπης, της Βορείου Αφρικής και του Ισραήλ, εστιάζοντας σε τρεις ομάδες επιβατών: business travelers, άτομα που επισκέπτονται φίλους και συγγενείς καθώς και ταξιδιώτες αναψυχής. Επί του παρόντος, το 42% των επιβατών της Germanwings είναι business travelers.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισίτηρια της Germawings από το Airtickets365.gr!

[Πηγή]

Post Written by