AirTickets365.gr

Gulf Air: Σταματάει τις πτήσεις της από/προς την Αθήνα

Η Gulf Air σταματάει τις πτήσεις της από/προς Αθήνα, Δαμασκό, Μιλάνο και Κουάλα Λουμπούρ.
Η χαμηλή ζήτηση στα δρομολόγια από και προς Αθήνα, Δαμασκό, Μιλάνο και Κουάλα Λουμπούρ της Gulf Air, οδηγούν την εταιρεία να διακόψει τις πτήσεις της στους προορισμούς αυτούς τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η Gulf Air, o κρατικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, σχεδιάζει να σταματήσει τις πτήσεις του προς Αθήνα, Δαμασκό, Μιλάνο και Κουάλα Λουμπούρ, καθώς οι συγκεκριμένες διαδρομές έχουν, σύμφωνα με την εταιρεία, χαμηλές επιδόσεις.

“Οι καταργήσεις αυτών των δρομολογίων βασίζονται σε ρεαλιστικές εμπορικές αποφάσεις, που αποσκοπούν στην εστίαση των υπηρεσιών της εταιρείας στις διαδρομές με υψηλότερη επιβατική κίνηση”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, Samer Majali.

Οι πτήσεις προς Δαμασκό θα σταματήσουν από τις 2 Μαρτίου, ενώ οι πτήσεις προς Αθήνα και Μιλάνο θα σταματήσουν από τις 12 Μαρτίου. Το δρομολόγιο προς την Κουάλα Λουμπούρ θα σταματήσει στις 25 Μαρτίου.

Η Gulf Air επιδιώκει να αντιμετωπίσει τις οικονομικές της προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου της ανησυχίας της για την τοπική και την περιφερειακή πολιτική σταθερότητα, καθώς και την υψηλή τιμή των καυσίμων και τον μικρό αριθμό των επιβατών.

“Η απόφαση ελήφθη ώστε να επιτραπεί στην εταιρεία να χρησιμοποιεί το στόλο και τους πόρους της κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, με επικέντρωση στις υψηλής ζήτησης και υψηλής απόδοσης διαδρομές, για να εξασφαλιστεί ότι ο πυρήνας της βάσης των πελατών της εξυπηρετείται αποτελεσματικά”, ανέφερε η δήλωση.

Οι ακόλουθες ρυθμίσεις έχουν γίνει για τους επιβάτες που έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για την Gulf Air:

[Πηγή]