Απευθείας πτήσεις προς Νέα Υόρκη από Αθήνα ξεκινάει η Hellenic Imperial Airways

Απευθείας πτήσεις προς Νέα Υόρκη από Αθήνα ξεκινάει η Hellenic Imperial Airways

Η αεροπορική εταιρία Hellenic Imperial Airways ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας πτήσεων Αθήνα – Νέα Υόρκη – Αθήνα. Το ταξίδι προς Νέα Υόρκη γίνεται πλέον πολύ πιο εύκολο για όλους!

Από τις 24 Ιουνίου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα πραγματοποιεί πτήσεις από  Αθήνα στις 17:30 με άφιξη στο αεροδρόμιο της  Νέας Υόρκης στις 21:30.

Οι πτήσεις από  Νέα Υόρκη προς Αθήνα θα είναι τις ίδιες ημέρες, με αναχώρηση από τη Νέα Υόρκη στις 23.30 και άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 17:00 της επόμενης ημέρας.

Όλες οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη νέας τεχνολογίας μακρών αποστάσεων τύπου Airbus 340. Με τα νέα αυτά αεροσκάφη που πρόσφατα εντάξαμε στο στόλο μας δίνουμε την δυνατότητα στους επιβάτες ενός αναβαθμισμένου προϊόντος που ανταποκρίνεται στις σημερινές ταξιδιωτικές τους ανάγκες.

Η εσωτερική διαρρύθμιση των αεροσκαφών έχει 3 επίπεδα θέσεων: Premium Business (8 Θέσεις), Business Class (24 Θέσεις) και Economy (217 Θέσεις). Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ατομική οθόνη.

Τα πεπειραμένα πληρώματα διακυβέρνησης του αεροσκάφους καθώς και του θαλάμου επιβατών, θα είναι στη διάθεση των επιβατών για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους προσφέροντας τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Υόρκη από το Airtickets365.gr!

Post Written by