1η Ημέρα Καριέρας για το 2011 από την Emirates Airlines

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 3 επιτυχημένες Ημέρες Καριέρας το 2010, η Emirates Airlines οργανώνει την πρώτη εκδήλωση για το 2011 για  ελληνόφωνους υποψηφίους, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκδήλωσης τον Οκτώβριο του 2010, συμμετοχή δήλωσαν συνολικά 211 υποψήφιοι, εκ των οποίων οι 13 επιλέχθηκαν.

Το πλήρωμα της Emirates έχει επιλεχθεί από περισσότερες από 120 χώρες και μιλάει πάνω από 80 γλώσσες. Η αεροπορική εταιρεία, στο συνεχώς αυξανόμενο δίκτυό της, διαχειρίζεται αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας τύπου Boeing και Airbus σε κάθε ήπειρο.

Η Emirates, δεσμεύεται στο να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που επιθυμούν να “κτίσουν” την καριέρα τους στο χώρο των αερομεταφορών και του τουρισμού και διοργανώνοντας την Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, τους καλεί να συμμετέχουν στην εκδήλωση στις 15 Ιανουαρίου από τις 9 π.μ. στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385).

Η Emirates Airline αναζητά δυναμικούς και μοντέρνους ανθρώπους, με θετική προσωπικότητα, πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών, με επαγγελματική συμπεριφορά, ανοιχτούς στις προκλήσεις, που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε νέο εργασιακό περιβάλλον και να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες ως μέλη μιας ομάδας ανθρώπων από διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα. Τυπικά προσόντα των υποψήφιων είναι: – Ολοκλήρωση σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – Πολύ καλή γνώση προφορικού και γραπτού λόγου αγγλικών (η γνώση οποιασδήποτε άλλης γλώσσας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν) – Προηγούμενη εμπειρία στο τομέα του τουρισμού ή παροχής υπηρεσιών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν – Κατώτατο όριο ηλικίας συμμετοχής τα 21 έτη

Επιπλέον οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική Ιστοσελίδα της Emirates και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα Ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.

Πηγή

Post Written by