Η KLM ξεκινάει πτήσεις προς Κούβα!

Η KLM ξεκινάει πτήσεις προς Κούβα!

Από τις 31 Οκτωβρίου 2011, η KLM θα πετάει τρεις φορές την εβδομάδα για το αεροδρόμιο Jose Marti International Airport της Κούβας. Η Κούβα θα αποτελεί τον 68ο υπερατλαντικό προορισμό της KLM.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της KLM Peter Hartman δήλωσε: “Από τον χειμώνα του 2011, η KLM θα ενισχύει την παρουσία της στην Καραϊβική προσφέροντας περισσότερες θέσεις. Με την Αβάνα, προσφέρουμε τώρα ακόμη περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Schiphol Mainport του Άμστερνταμ. Επιπλέον, η Κούβα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας προς αυτόν τον εξαιρετικό προορισμό της Καραϊβικής εντός της ίδιας ημέρας».

Η Κούβα προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία τουριστικών ενδιαφερόντων, από την παρθένα φύση και τα ιστορικά αξιοθέατά της μέχρι τα παραθαλάσσια θέρετρα πολυτελείας. Η KLM θα αναχωρεί από το Schiphol Mainport του Άμστερνταμ για την Αβάνα τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος MD11 εξοπλισμένο με 285 θέσεις: 24 στην World Business Class και 261 στην Εconomy class. Οι πτήσεις προς Κούβα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, με αναχώρηση από το Schiphol στις 13:15 και άφιξη στην Αβάνα στις 17:45. Από Αβάνα, η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 19:45 και θα φθάνει στο Αμστερνταμ την επόμενη ημέρα στις 10:45.

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κούβα από KLM!

Post Written by