Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Ryanair από Κέρκυρα προς Λονδίνο

Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Ryanair από Κέρκυρα προς Λονδίνο

H Ryanair, η μεγαλύτερη low cost αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη,  ξεκίνησε έχθες στις 7 Ιουλίου πτήσεις από την Κέρκυρα προς το Λονδίνο (Stansted).

Για να γιορτάσει αυτό το νεό δρομολόγιο από την Κέρκυρα, η Ryanair αποφάσισε να προσφέρει 1 εκατομμύριο αεροπορικά εισιτήρια με  9.99€ για πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη οι οποίες θα είναι  διαθέσιμες προς πώληση από την Παρασκευή 8 Ιουλίου έως την Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Η κ. Melisa Corrigan της Ryanair δήλωσε:
«Με ευχαρίστηση γιορτάζουμε τις εναρκτήριες πτήσεις προς Λονδίνο (Stansted) και το ξεκίνημα αυτής της υπηρεσίας στο νέο μας αεροδρόμιο στην Κέρκυρα. Η Ryanair ενισχύει  με ιδιαίτερη χαρά την Ελληνική οικονομία και τουρισμό προσφέροντας στους Έλληνες και Βρετανούς καταναλωτές και επισκέπτες ακόμα χαμηλότερους ναύλους αυτό το καλοκαίρι. Η νέα διαδρομή Κέρκυρα – Λονδίνο (Stansted) θα διακινήσει 30.000 επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσει τοπικά έως και 30 θέσεις εργασίας

Για να γιορτάσουμε την έναρξη του πρώτου δρομολογίου στην Κέρκυρα, προσφέρουμε 1 εκατομμύριο θέσεις των 9.99€ για ταξίδια προς όλη την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11 Ιουλίου). Δεδομένου ότι οι θέσεις αυτές θα γίνουν ανάρπαστες λόγω των τρελά χαμηλών τιμών, προτρέπουμε τους ενδιαφερόμενους να μην αργήσουν να κάνουν τις κρατήσεις τους!

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο από το Airtickets365.gr!

Post Written by