Νέο δρομολόγιο Ρόδος – Όσλο από τη Ryanair

Νέο δρομολόγιο Ρόδος – Όσλο από τη Ryanair

Από τις 28 Απριλίου 2014 η Ryanair εγκαινιάζει νέα πτήση, η οποία θα συνδέει τη Ρόδο με το Αεροδρόμιο Rygge στο Όσλο της Νορβηγίας.

Η ιρλανδική low-cost αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε νέα πτήση η οποία θα συνδέει τη Ρόδο με το Αεροδρόμιο Rygge στο Όσλο της Νορβηγίας. Το δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 28 Απριλίου 2014, θα μεταφέρει περίπου 30.00 επιβάτες σε ετήσια βάση και θα διατηρήσει 30 θέσεις εργασίας στο Αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαία, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και είναι ήδη διαθέσιμες στο site της Ryanair.

Ο John Alborante από την Ryanair’s δήλωσε: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο δρομολόγιο Ρόδος – Oslo Rygge, το οποίο θα ξεκινήσει από τις 28 Απριλίου 2014, τονώνοντας παράλληλα τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία. Τόσο οι τουρίστες όσο και οι Έλληνες επιβάτες μπορούν τώρα να νικήσουν την κρίση πετώντας σε εγγυημένα χαμηλές τιμές και χωρίς επίναυλο καυσίμων σε συναρπαστικούς προορισμούς παντού στην Ευρώπη”.

[Πηγή]

Post Written by