Η Ryanair ξεκινάει δρομολόγια για Κεφαλονιά από Μιλάνο και Πίζα

Η Ryanair ξεκινάει δρομολόγια για Κεφαλονιά από Μιλάνο και Πίζα

Η Ryanair θα αρχίσει να πραγματοποιεί πήσεις από Μιλάνο και Πίζα προς την Κεφαλονιά!

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς – Ιθάκης ανακοινώνει επίσημα, την έναρξη των δύο πρώτων δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, από Μιλάνο (Μπέργκαμο) και Πίζα προς την Κεφαλονιά Τα αεροδρόμια αυτά είναι κόμβοι της εν λόγω εταιρείας  μεταξύ βόρειας και νότιας Ευρώπης.

Η συνημμένη ανακοίνωση της εταιρείας Ryanair έχει ως εξής: “Η Ryaniar, η πιο  αγαπητή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, σήμερα (2 Δεκεμβρίου) γιορτάζει την άνοιγμα του εβδόμου ελληνικού αεροδρομίου, με δύο (2) δρομολόγια από την Κεφαλονιά, προς/από Μιλάνο (Bergamo) και Πίζα.

Η Ryanair γιορτάζει την εγκαινίαση αυτών των δύο δρομολογίων στην Κεφαλονιά, απελευθερώνοντας ένα εκατ. θέσεις προς 9,99 ευρώ έκαστη, για ταξίδια ανά το ευρωπαϊκό της δίκτυο, για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, οι οποίες (θέσεις) είναι διαθέσιμες για κράτηση στο ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (8 Δεκεμβρίου).

Τα καινούρια δρομολόγια της Ryanair στην Κεφαλονιά, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, σήμερα 2 Δεκεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.ryanair.com”.

Η Ένωση Ξενοδόχων, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της “μοιράζεται τη χαρά για μια καλύτερη κοινωνική και οικονομική πρόοδο των νησιών μας μαζί με τους άμεσους συνεργάτες της, όπως το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς – Ιθάκης και τον πρόεδρο αυτού κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο (τον οποίο και συγχαίρει για την επάξια επανεκλογή του), καθώς και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμ/των και την πρόεδρο αυτής κα Κατερίνα Ατσάρου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, για τη συμβολή του στην απόκτηση των slots από την παραπάνω εταιρεία. Επίσης και όσους άλλους συνέβαλαν στην όλη διαδικασία, στους οποίους θα αναφερθούμε διεξοδικότερα εν ευθέτω χρόνο”

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κεφαλονιά από το Airtickets365.gr!

Post Written by