Η Astra Airlines ξεκίνησε συνεργασία με το αεροδρόμίο Domodedovo της Μόσχας

Η Astra Airlines ξεκίνησε συνεργασία με το αεροδρόμίο Domodedovo της Μόσχας

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία Astra Airlines είναι ο νέος εταίρος του αεροδρομίου της Μόσχας Domodedovo και  θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Μόσχα.

Κατά την προσεχή θερινή περίοδο, όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με άνετα αεροσκάφη Boeing 737-800.

Η Astra Airlines συνεχίζει να επεκτείνει τον κατάλογο των αερομεταφορέων που προσφέρουν πτήσεις από το αεροδρόμιο Domodedovo. Ο αυξανόμενος αριθμός των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν το δρομολόγιο προσφέρει ελκυστικές αεροπορικές σύνδεσεις, οι οποίες επιτρέπουν στους επιβάτες να απολαμβάνουν εύκολες και γρήγορες πτήσεις προς και από παραθαλάσσια θέρετρα.

Η Astra Airlines είναι ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008.
Το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη Ρωσία και χειρίζεται το 44% της επιβατικής κίνησης μέσω του αεροπορικού κόμβου της ρωσικής πρωτεύουσας.
Το 2010, οι υπηρεσίες του αεροδρομίου χρησιμοποιήθηκαν από 22,3 εκατ. επιβάτες. Πάνω από 70 ρωσικές και ξένες αεροπορικές εταιρείες είναι συνεργάτες του αεροδρομίου. Τα μέλη των διεθνών αεροπορικών “συμμαχιών”, όπως η Star Alliance, η Oneworld και η SkyTeam, έχουν επιλέξει το Domodedovo για την εκτέλεση των πτήσεών τους προς τη Μόσχα.

Απευθείας πτήσεις προς τη Μόσχα από την Αθήνα δεν πραγματοποιεί καμιά αεροπορική εταιρία αυτή τη στιγμή.
Απεναντίας από τη Θεσσαλονική θα πραγματοποιεί πλεόν η Astra Airlines!

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Μόσχα από το Airtickets365.gr!

Post Written by