Πτήσεις κοινού κωδικού από Cyprus Airways και Virgin Atlantic

Πτήσεις κοινού κωδικού από Cyprus Airways και Virgin Atlantic

Από τις 12 Αυγούστου τέθηκε οριστικά σε εφαρμογή η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ των Κυπριακών Αερογραμμών και Virgin Atlantic.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες πωλήσεις εισιτηρίων προς Νέα Υόρκη, Βοστόνη και Λος Άντζελες και αντιστρόφως προς τη Λάρνακα.
Με βάση τη συμφωνία οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν ένα εισιτήριο που, με αφετηρία το αεροδρόμιο της Λάρνακας, εύκολα συνδέονται με τέσσερις προορισμούς της Virgin Atlantic στις Ηνωμένες Πολιτείες, στους οποίους φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Η συμφωνία δίνει το δικαίωμα στις Κυπριακές Αερογραμμές να θέτουν το δικό τους κωδικό στις πτήσεις της Virgin Atlantic, οι οποίες πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, προς Βοστόνη, Λος Άντζελες και τα αεροδρόμια Τζον Κένεντι (JFK) της Νέας Υόρκης και Newark, ενώ η Virgin Atlantic χρησιμοποιεί τον κωδικό των Κυπριακών Αερογραμμών μεταξύ αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου και Λάρνακας.

Η συμφωνία κοινού κωδικού προσφέρει νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους επιβάτες και των δύο εταιρειών και επιτρέπει ένα απλοποιημένο διαδικαστικά ταξίδι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο εκτελεστικός πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, μιλώντας γι’αυτήν τη συμφωνία, την οποία χαρακτήρισε θετική, είπε: “Η συμφωνία ανοίγει ορίζοντες για υπερατλαντικά ταξίδια, με τα οικονομικά πλεονεκτήματα, τη φροντίδα και τις ανέσεις που θα του προσφέρουν οι δύο οργανισμοί”. Από πλευράς του, ο διευθύνων σύμβουλος εμπορικού προγραμματισμού και εσόδων της Virgin Atlantic, Edmond Rose, δήλωσε: “Ο κοινός κώδικας απλουστεύει την αγορά εισιτηρίων καθώς και το ταξίδι μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Κύπρου, τόσο για τους επιβάτες της Virgin Atlantic όσο και των Κυπριακών Αερογραμμών”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα επιτεύχθηκε συμφωνία με τη Virgin Atlantic για την ανταλλαγή χρονοθυρίδων στο αεροδρόμιο του Heathrow. Με αυτή την κίνηση οι Κυπριακές Αερογραμμές βελτιώνουν ποιοτικά από τον ερχόμενο Οκτώβριο τούς χρόνους αναχώρησης και άφιξης των πτήσεών τους στο συγκεκριμένο προορισμό, προσφέροντας ουσιαστικά πιο ελκυστικές ώρες στο επιβατικό κοινό που ταξιδεύει για Λονδίνο. Με τη συμφωνία αυτή, στην ουσία οι Κυπριακές Αερογραμμές από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι σε θέση να προσφέρουν σε καθημερινή βάση πρωινές και απογευματινές πτήσεις προς Heathrow.

Αν ζείτε στην Κύπρο, έχετε περισσότερες επιλογές αν θέλετε να επισκεφθείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Βρείτε και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια από Λάρνακα για Νέα Υόρκη, Βοστόνη και Λος Άντζελες από το Airtickets365.gr!

Post Written by