Συνεργασία Aegean Airlines με Scandinavian Airlines για πτήσεις κοινού κωδικού

Συνεργασία Aegean Airlines με Scandinavian Airlines για πτήσεις κοινού κωδικού

Οι εταιρείες-μέλη της Star Alliance, Aegean Airlines και Scandinavian Airlines ανακοίνωσαν συμφωνία συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού.
Mέσω αυτής της συμφωνίας οι επιβάτες της Scandinavian θα μπορούν να ταξιδέψουν σε περισσότερους και πιο γρήγορα προσβάσιμους προορισμούς στην Ευρώπη.

Η κοινή εκμετάλλευση πτήσεων θα δώσει τη δυνατότητα στην Aegean να προσθέσει την Κοπεγχάγη, το Όσλο και τη Στοκχόλμη ως νέους προορισμούς στο Διεθνές της Δίκτυο. Η εν λόγω συνεργασία θα επιτρέψει εξάλλου στην SAS να προσφέρει πέντε νέες συνδέσεις μέσω Αθήνας: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω και Λάρνακα (Κύπρος).

Η SAS πραγματοποιεί 12 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις μεταξύ Κοπεγχάγης και Αθήνας. Η νέα συνεργασία θα προσθέσει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πτήσεων μεταξύ SAS και AEGEAN σε πέντε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, καθώς και καλύτερη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη.

Από σήμερα, η SAS θα προσθέσει τα διακριτικά «SK» στις πτήσεις της AEGEAN από Αθήνα προς Χανιά, Ηράκλειο, Κω, Λάρνακα και Ρόδο, καθώς και στις πτήσεις από Αθήνα προς Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι και Ρώμη. Αντίστοιχα, τα διακριτικά της Aegean, «Α3», θα τοποθετηθούν στις πτήσεις της SAS μεταξύ Κοπεγχάγης και Αθήνας, καθώς και σε πτήσεις από Κοπεγχάγη, Όσλο και Στοκχόλμη προς Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι και Ρώμη.

Τα μέλη της υπηρεσίας EuroBonus της SAS θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν πόντους σε όλες τις πτήσεις της Aegean Airlines και αντίστοιχα τα μέλη του Miles & Bonus της AEGEAN θα έχουν την δυνατότητα να συλλέγουν μίλια σε όλες τις πτήσεις της SAS.

Post Written by