Τεράστιες καθυστερήσεις στα βρετανικά αεροδρόμια λόγω ομίχλης

Τεράστιες καθυστερήσεις στα βρετανικά αεροδρόμια λόγω ομίχλης

Ματαιώσεις πτήσεων προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στα αεροδρόμια του Λονδίνου, καθώς πυκνή ομίχλη επηρεάζει τα αεροπορικα ταξίδια για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.
Λόγω της πυκνής ομίχλης στην περιοχή του Λονδίνου για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, το αεροδρόμιο του Heathrow έχει αναφέρει 37 εισερχόμενες και 23 εξερχόμενες ακυρώσεις σήμερα και συμβουλεύει τους επιβάτες να επικοινωνήσουν πρώτα με τις αεροπορικές τους εταιρείες για να μάθουν αν η πτήση τους ισχύει ή οχι. Το αεροδρόμιο London City είχε επίσης διακοπές με ακυρώσεις, εκτροπές και περιορισμένη κίνηση, με 10 αεροσκάφη ανά ώρα.

Η ομίχλη προβλέπεται να διαλυθεί και το Heathrow τώρα λειτουργεί “χωρίς περιορισμούς”, αλλά οι πτήσεις παρουσιάζουν ήδη μεγάλες καθυστερήσεις, μετά από εκατοντάδες ακυρώσεις χθες λόγω του καιρού.

Όλοι οι θιγόμενοι επιβάτες έκαναν εκ νέου κρατήσεις και διέμειναν σε ξενοδοχεία τη νύχτα, όπου αυτό ηταν αναγκαίο, δήλωσε εκπρόσωπος του Heathrow. Κάποιοι ντόπιοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στους προορισμούς τους με λεωφορεία. Υπήρξαν, επίσης, σοβαρές καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο Gatwick χθες, Κυριακή, αλλά οι υπηρεσίες του λειτουγούν και πάλι κανονικά σήμερα.

 

[Πηγή]

Post Written by