Τέσσερα νέα δρομολόγια εγκαινιάζει το καλοκαίρι του 2014 η Lufthansa

Τέσσερα νέα δρομολόγια εγκαινιάζει το καλοκαίρι του 2014 η Lufthansa

Ενισχύεται το δίκτυο της Lufthansa στην Αμερική με πτήσεις προς την Πόλη του Μεξικό, το Τορόντο και το Μόντρεαλ. Στο ευρωπαϊκό δίκτυο προστίθεται και η Βαλένθια.
Η Lufthansa πρόκειται να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις προσφερόμενες πτήσεις προς την Αμερική το καλοκαίρι του 2014 ενώ ενισχύει και το ευρωπαϊκό δίκτυό της προσθέτωντας καθημερινές πτήσεις προς τη Βαλένθια.
Από τις 3 Απριλίου 2014, η Lufthansa θα αναχωρεί από το Μόναχο προς την Πόλη του Μεξικό. Έτσι, εκτός της καθημερινής πτήσης από τη Φρανκφούρτη, η Lufthansa θα εξυπηρετεί την Πόλη του Μεξικό πέντε φορές την εβδομάδα, αναχωρώντας και από το Μόναχο. Το νέο δρομολόγιο θα έχει αριθμό πτήσης LH 520 και θα εκτελείται με αεροσκάφος Airbus A340- 600, χωρητικότητας 306 θέσεων. Η Πόλη του Μεξικό, με πληθυσμό άνω των 23 εκατ. κατοίκων, είναι μια από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές του κόσμου. Αποτελεί την πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική καρδιά της χώρας καθώς και τον μεγαλύτερο παγκοσμίως συγκοινωνιακό κόμβο. Παράλληλα, τα διάσημα μουσεία και μνημεία της πόλης, την καθιστούν έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό στους ταξιδιώτες αναψυχής. Η πόλη προσφέρει στους επισκέπτες πλήθος πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων και διαθέτει μια διεθνούς φήμης θεατρική σκηνή.

Επίσης, η Lufthansa θα εγκαινιάσει στις 5 Ιουνίου το νέο δρομολόγιο από το Μόναχο προς το Τορόντο. To Τορόντο είναι το μεγαλύτερο εμπορικό και οικονομικό κέντρο του Καναδά όπου διατηρούν την έδρα τους περισσότερες από 80.000 εταιρίες. Η περιοχή καταλαμβάνει ηγετική θέση στον τομέα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας πληροφοριών (IT). Αρχικά, η Lufthansa θα πραγματοποιήσει δρομολόγια προς το Τορόντο μόνο το καλοκαίρι, με αριθμό πτήσης LH 494. Όπως και η πτήση που αναχωρεί από τη Φρανκφούρτη, το νέο καθημερινό δρομολόγιο προς το Τορόντο θα διευκολύνει άνετες ανταποκρίσεις στον κόμβο της Air Canada, συνεργάτη της Lufthansa και μέλους της Star Alliance. Το αεροσκάφος Airbus A330-300 που θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο αυτό, θα διαθέτει τα νέα καθίσματα First και Business Class, προσφέροντας στους επιβάτες της Lufthansa κορυφαία άνεση εν πτήσει.Για το διάστημα 16 Μαΐου – 12 Οκτωβρίου 2014, η αεροπορική εταιρεία θα εγκαινιάσει ένα εποχιακό θερινό δρομολόγιο από τη Φρανκφούρτη προς το Μόντρεαλ του Καναδά. Οι απευθείας πτήσεις θα πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα, από Τρίτη έως Παρασκευή, καθώς και τις Κυριακές. Η νέα πτήση θα προσφέρεται την περίοδο 16 Μαΐου- 12 Οκτωβρίου, με αεροσκάφη Airbus A340-300 και A330-300, σε Economy και Business Class. Ήδη η Lufthansa πραγματοποιεί καθημερινές απευθείας συνδέσεις μεταξύ Μονάχου και Μόντρεαλ. Παράλληλα, και η συνεργαζόμενη εταιρεία Swiss προσφέρει καθημερινές πτήσεις από τον κόμβο της στη Ζυρίχη, προς την πόλη του Mont-Royal. Η πτήση LH 478 έχει προγραμματιστεί να αναχωρεί από τη Φρανκφούρτη νωρίς το απόγευμα και να φθάνει στο Μόντρεαλ στις 15.35 (τοπική ώρα). Έτσι, θα διευκολυνθούν οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν μέσω Μόντρεαλ προς τους προορισμούς του δικτύου της Air Canada, συνεργάτη της Lufthansa. Η πτήση επιστροφής, LH 479 θα αναχωρεί από τον Καναδά στις 17.10 και θα φθάνει στη Γερμανία το επόμενο πρωινό, στις 06.25.Με την έναρξη του θερινού προγράμματος στις 30 Μαρτίου, η Lufthansa αυξάνει παράλληλα και το ήδη εκτενές ευρωπαϊκό της δίκτυο, προσθέτοντας καθημερινές πτήσεις προς τη Βαλένθια. Έως και 168 επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν σε Economy και Business Class, με αεροσκάφος Airbus A320. Η πτήση LH 1160 προγραμματίζεται να αναχωρεί από τη Φρανκφούρτη στις 09.15 και να φθάνει στο ισπανικό λιμάνι της Βαλένθια στις 11.40. Η πτήση επιστροφής, LH 1161 θα αναχωρεί στις 12.30 το μεσημέρι και θα φθάνει στη Γερμανία στις 15.00.Με αυτές τις προσθήκες τη θερινή περίοδο, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τις απευθείας πτήσεις της προς 19 προορισμούς στη Βόρεια Αμερική και επτά πόλεις της Ισπανίας.

Κλείστε τώρα φθηνα αεροπορικα εισητηρια για πτήσεις της Lufthansa από το Airtickets365.gr!

Post Written by