Η Turkish Airlines αυξάνει τις πτήσεις προς Ισπανία

Η Turkish Airlines αυξάνει τις πτήσεις προς Ισπανία

Turkish Airlines

H Turkish Airlines συνεχίζει την εξάπλωση της στην ευρωπαική αγορά, συγκεκριμένα προσθέτει νέα δρομολόγια προς της Ισπανία. Ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει πτήσεις προς Βαλένθια και Μάλαγα!

Μετά τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, άλλα δύο αεροδρόμια της Ισπανίας θα αρχίσουν να υποδέχονται τους επιβάτες των τουρκικών αερογραμμών. Στις 27 Μαρτίου η Turkish Airlines θα πραγματοποιήσει την πρώτη πτήση της προς τη Βαλένθια.  Σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό του κορυφαίου τούρκικου αερομεταφορέα, το δρομολόγιο αυτό, με προορισμό την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με στόχο να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο των επιβατών της.

Η δεύτερη ισπανική πόλη, στην οποία θα εγκαινιάσει τις πτήσεις της η THY το 2011, είναι η Μάλαγα. Στις 27 Απριλίου, από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα απογειωθεί το πρώτο αεροπλάνο της Turkish Airlines με προορισμό τη γενέτειρα του Πάμπλο Πικάσο.

Τρεις πτήσεις θα διεξάγονται συνολικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σε μία από τις μεγαλύτερες παράλιες πόλεις της Ισπανίας, το λιμάνι της οποίας αποτελεί σταθμό, για την εξαγωγή των προϊόντων που παράγει η περιοχή.

Αυξάνονται έτσι οι πτήσεις της Turkish Airlines από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολής προς την Ισπανία.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ισπανία!

Post Written by