Η Volotea ξεκινά δύο νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Μύκονο και Μυτιλήνη

Η Volotea ξεκινά δύο νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Μύκονο και Μυτιλήνη

Πετώντας στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει ήδη μεταφέρει 253.811 επιβάτες προς και από την Ελλάδα, εξυπηρετώντας 27 δρομολόγια στη χώρα.
Από το Μάιο 2016, η ισπανική αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί 6 δρομολόγια από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Volotea, η ισπανική αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, ξεκινά από σήμερα πωλήσεις σε δύο νέα δρομολόγια τα οποία θα εξυπηρετεί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Η Μύκονος και η Μυτιλήνη είναι οι δύο προορισμοί που θα προστεθούν στα υφιστάμενα δρομολόγια της εταιρείας από την Αθήνα (Μπάρι, Σαντορίνη, Παλέρμο και Βενετία).

Πετώντας στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει ήδη μεταφέρει 253.811 επιβάτες προς και από την Ελλάδα, εξυπηρετώντας 27 δρομολόγια στη χώρα.

Από το Μάιο 2016, η Volotea θα εξυπηρετεί 6 δρομολόγια από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών:
Νέα δρομολόγια

  • Μύκονος:

Έναρξη πωλήσεων: 29 Σεπτεμβρίου 2015
Έναρξη πτήσεων: 27 Μαΐου 2016
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

  • Μυτιλήνη:

Έναρξη πωλήσεων: 29 Σεπτεμβρίου 2015
Έναρξη πτήσεων: 27 Μαΐου 2016
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

Υφιστάμενοι προορισμοί από την Αθήνα
Οι πωλήσεις της θερινής περιόδου 2016 για τα ήδη εξυπηρετούμενα δρομολόγια, Μπάρι, Σαντορίνη, Παλέρμο και Βενετία, ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου 2015.

Η προσθήκη των δύο νέων δρομολογίων αντιστοιχεί για την εταιρεία σε ανάπτυξη της τάξης του 75% το 2016, κατά το οποίο η συνολική προσφορά θέσεων θα ανέλθει σε περίπου 100.000.

2016, η 2η χρονιά λειτουργίας της Volotea στην Αθήνα
To 2016 θα είναι η 2η χρονιά λειτουργίας της Volotea στην Αθήνα. Επίσης, θα είναι η 5η χρονιά της εταιρείας στην Ελλάδα, όπου, από τον Απρίλιο 2012, έχει μεταφέρει 253.811 επιβάτες. Το 2016, η Volotea θα πετά σε συνολικά 12 ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Σκιάθο, Άκτιο, Ρόδο, Σάμο, Ζάκυνθο και Κω.

Ο CEO και ιδρυτής της Volotea, κ. Carlos Muñoz, δήλωσε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα 2 νέα δρομολόγια που θα εξυπηρετεί η εταιρεία από την Αθήνα: “Από το ξεκίνημα της λειτουργίας της Volotea, επενδύσαμε στην Ελλάδα και, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και στην Αθήνα. Παρά τις προκλήσεις που παρουσίασε κατά καιρούς η μακροοικονομική εικόνα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, καθώς η ελληνική αγορά είχε ανάγκη περισσότερες απευθείας συνδέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Προχωρούμε λοιπόν, προσθέτοντας νέα χωρητικότητα στις πτήσεις μας στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2016, με δυο καινούργιους εγχώριους προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη”.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την απόφαση της Volotea να επεκτείνει την επένδυσή της στην αγορά της Αθήνας κατά τη θερινή περίοδο 2016, προσθέτοντας στις υφιστάμενες συνδέσεις της 2 νέους, υπέροχους ελληνικούς προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη. Η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις και η συμβολή της Volotea σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά σημαντική. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Volotea προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!”.

Η Volotea, η ευρωπαϊκή εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, προσφέρει απευθείας πτήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από Boeing 717, γνωστά για την άνεση και την αξιοπιστία τους, με διαρρύθμιση 125 καθισμάτων οικονομικής θέσης. Η Volotea πραγματοποίησε την πρώτη πτήση της στις 5 Απριλίου 2012, από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας. Σήμερα η Volotea πραγματοποιεί 157 δρομολόγια σε 67 περιφερειακές πρωτεύουσες και πόλεις μεσαίου μεγέθους σε 10 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Τσεχία, Κροατία, Ισραήλ, Αλβανία και Μολδαβία). Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η Volotea έχει μεταφέρει σχεδόν 6 εκατ. επιβάτες στην Ευρώπη και αναμένεται να φθάσει φέτος τα 7 εκατ.επιβάτες.

[Πηγή]

Post Written by