Ηλεκτρονικό check-in από τη Lufhtansa στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Ηλεκτρονικό check-in από τη Lufhtansa στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Από χθες, 1 Δεκεμβρίου 2011 το check-in στο “Ελ Βενιζέλος” για αναχωρήσεις με την Lufthansa, γίνεται αποκλειστικά, είτε ηλεκτρονικά είτε στα ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

Με τις καινοτόμες υπηρεσίες της η αεροπορική εταιρεία Lufthansa βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς την αγωνία για τις χρονοβόρες διαδικασίες check-in. Από 1 Δεκεμβρίου 2011 το check-in στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για αναχωρήσεις με την Lufthansa, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά, είτε ηλεκτρονικά είτε στα ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

Με ένα απλό click λαμβάβεται άμεσα η κάρτα επιβίβασης. Ήδη 23 ώρες πριν την πτήση, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει εύκολα online check in στο lufthansa.com και να τυπώσει την κάρτα επιβίβασης του, ώστε να την επιδείξει αργότερα στα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου, αλλά και στην πύλη αναχώρησης. Με την ίδια ευκολία πραγματοποιείται και το mobile check-in 23 ώρες πριν την πτήση από το κινητό τηλέφωνο. Σε αυτήν την περίπτωση αποθηκεύεται η κάρτα επιβίβασης.

Εν συνεχεία, απλά παραδίδονται οι αποσκευές σε ένα από τα γκισέ “baggage drop off” της Lufthansa, και οι επιβάτες πηγαίνουν προς την πύλη αναχώρησης. Αν μάλιστα ταξιδεύουν μόνο με μια χειραποσκευή μπορούν να πάνε κατευθείαν στην πύλη αναχώρησης.

Εάν κάποιος δεν προλάβει να πραγματοποιήσει online ή  mobile check-in, θα συναντήσει μηχανήματα check-in στο αεροδρόμιο, τα οποία εξυπηρετούν τους επιβάτες. Απλά ακολουθώντας τις οδηγίες, τυπώνει την κάρτα επιβίβασης εξίσου άνετα και εύκολα και στο αεροδρόμιο. Θα πρέπει ωστόσο να υπολογιστούν περίπου 20 λεπτά επιπλέον χρόνου σε αυτήν την περίπτωση.

Post Written by