Πτήσεις κοινού κωδικού από KLM Royal Dutch Airlines και WestJet

Πτήσεις κοινού κωδικού από KLM Royal Dutch Airlines και WestJet

Η KLM Royal Dutch Airlines και η WestJet άρχισαν τις πτήσεις τους κοινού κωδικού από τις 26 Σεπτεμβρίου 2011. Η συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ των δύο εταιρειών επιτρέπει στη KLM να προσφέρει στους επιβάτες της πτήσεις που θα εκτελούνται με αεροσκάφος της WestJet με αριθμό πτήσης KLM., δίνοντας τους πρόσβαση σε 30 εσωτερικούς προορισμούς στον Καναδά.

Οι πτήσεις με κοινό κωδικό με τη WestJet αποτελούν για την KLM, ένα σημαντικό βήμα γιατί προσφέρει στους επιβάτες περισσότερους εσωτερικούς προορισμούς και πτήσεις μέσω τεσσάρων καναδικών πυλών.

Ο Pieter Elbers, επιχειρησικός διευθυντής της KLM, δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι που συνάπτουμε μία συμφωνία κοινού κωδικού με τη WestJet. Ο Καναδάς είναι μια σημαντική αγορά για την KLM. Μέσω αυτής της συμφωνίας, οι επιβάτες της θα έχουν πλέον πρόσβαση σε 30 νέους προορισμούς στον Καναδά μέσω Βανκούβερ, Τορόντο, Μόντρεαλ και Κάλγκαρι”.

Ο Gregg Saretsky, διευθύνων σύμβουλος της WestJet, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοιπου γίνεται η ΚLM ο πρώτος μας Ευρωπαίος εταίρος για πτήσεις κοινού κωδικού. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους κοινούς μας επιβάτες στα αεροσκάφη της WestJet”.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κανάδα από το  Airtickets365.gr!

Post Written by