Η Air France ξεκινάει καθημερινές πτήσεις Παρίσι-Μόντρεαλ

Η Air France ξεκινάει καθημερινές πτήσεις Παρίσι-Μόντρεαλ

Η Air France ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ Παρισιού και Μόντρεαλ από τον προσεχή  Μάιο.

Η εταιρεία έχει ενημερώσει ότι οι κρατήσεις και οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων για αυτήν τη γραμμή έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα αεροπορικά δρομολόγια για Μόντρεαλ θα πραγματοποιούνται με το αεροσκάφος A380.
Η πρωτεύουσα του Κεμπέκ θα είναι ο τέταρτος προορισμός που εξυπηρετείται από το A380, μετά τη Νέα Υόρκη από το Νοέμβριο 2009, το Γιοχάνεσμπουργκ από το Φεβρουάριο 2010 και το Τόκιο από το Σεπτέμβριο του 2010.

Το Α380 της Air France έχει 538 θέσεις σε τρείς κατηγορίες – 9 θέσεις στη La Premiere (πρώτη θέση), 80 θέσεις στη Business και 449 θέσεις στη Voyageur (τουριστική). Από το καλοκαίρι του 2011, τα αεροσκάφη Α380 θα εξοπλίζονται σταδιακά με τη καμπίνα Premium Voyageur, που βρίσκεται μεταξύ της Business class και της Voyageur.

Σημειώνεται ότι στον Καναδά η Air France και η KLM εξυπηρετούν το Μόντρεαλ, το Τορόντο, το Κάλγκαρι και το Βανκούβερ από τα αεροδρόμια Charles de Gaulle στο Παρίσι και του Schiphol στο Αμστερνταμ, με 64 εβδομαδιαίες πτήσεις το καλοκαίρι του 2010, σε περίοδο αιχμής. Τα δρομολόγια επιτρέπουν ανταποκρίσεις για όλο τον κόσμο και μπορείτε αρκετά σχυνά να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καναδά.

Βρείτε και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για Μόντρεαλ!

Enhanced by Zemanta

Post Written by