Η Qatar Airways αυξάνει το επιτρεπόμενο όριο βάρους αποσκευών

Η Qatar Airways αυξάνει το επιτρεπόμενο όριο βάρους αποσκευών
Το επιτρεπόμενο όριο φτάνει τα 30 κιλά για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης, 40 κιλά για όσους ταξιδεύουν στη διακεκριμένη θέση και 50 κιλά για την πρώτη θέση.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2013, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Qatar Airways σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα αυξανόμενα όρια βάρους αποσκευών που μπορούν να μεταφέρουν ανά άτομο.

Τα όριο στην Οικονομική θέση αυξάνονται από τα 23 σε 30 κιλά ενώ στην Διακεκριμένη Θέση από 30 σε 40 κιλά και τέλος στην Πρώτη Θέση από 40 κιλά σε 50 κιλά αντιστοίχως. Ο αριθμός αποσκευών παραμένει ο ίδιος και αντιστοιχεί στον τύπο εισιτηρίου. Η αύξηση αυτή δεν ισχύει στους προορισμούς που ανάγονται στην πολιτική μεταφοράς αποσκευών με το τεμάχιο i.e. piece concept

“H αναθεώρηση της πολιτικής του επιτρεπόμενου ορίου βάρους αποσκευών έρχεται σε μία περίοδο αύξησης προορισμών και η επέκταση του δικτύου μας μεγαλώνει” επεσήμανε ο κ. Akbar Al Baker, διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways. “Ο αριθμός των επιβατών μας που ταξιδεύει πλέον για περισσότερο χρόνο, είτε για λόγους αναψυχής, είτε για επαγγελματικό σκοπό αντικατοπτρίζει την ανάγκη για την αύξηση του επιτρεπόμενου βάρους στις αποσκευές τους”.

Όσοι ξεκίνησαν το ταξίδι τους πριν την 1η Σεπτέμβρη μπορούν να απολαύσουν το προνόμιο αυτό στο ταξίδι της επιστροφής τους από την ημερομηνία αυτή και μετά

Επίσης θα δημοσιευτούν οι νέες τιμές που ισχύουν για τα Excess Baggage τον Σεπτέμβριο που επίσης θα αυξηθούν. Οι επιβάτες όμως θα μπορούν να αγοράσουν το  Excess Baggage σε μειωμένες τιμές που θα φτάνουν τα 20% μέσω της ιστοσελίδας  qatarairways.com. Και τα μέλη του Privilege Club επίσης θα απολαμβάνουν επιπλέον όριο βάρους ανάλογα με το επίπεδο της κάρτας τους.

Η Qatar Airways έχει δει ραγδαία ανάπτυξη μέσα στα 16 έτη λειτουργίας της, με στόλο 129 υπερσύγχρονων αεροσκαφών προς 128 προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Αυστραλία, Βόρεια & Νότια Αμερική.

Φέτος η Qatar Airways έχει εγκαινιάσει 6 νέους προορισμούς – Γκασσίμ (Σαουδική Αραβία), Ναζάφ (Ιράκ), Πνόμ Πενχ (Καμπόντζη), Σικάγο (Η.Π.Α.), Σαλαλά (Ομάν), Μπάσρα (Ιράκ) και τώρα Σουλαιμανία (Ιράκ).

Στις επόμενες εβδομάδες και μήνες, το δίκτυο διευρύνεται ακόμα, προσθέτοντας το Τσενγκντού, Κίνα (3 Σεπτεμβρίου), Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία (18 Σεπτεμβρίου), Clark International Airport, Φιλιππίνες (28 Οκτωβρίου) και Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ (2 Απριλίου 2014).

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις της Qatar Airways από το Airtickets365.gr!

Post Written by