Δεύτερη καθημερινή πτήση προς Αθήνα από την Emirates Airlines

Δεύτερη καθημερινή πτήση προς Αθήνα από την Emirates Airlines

Η Emirates Airlines ανακοίνωσε ότι πρόκειται σύντομα να ενισχύσει τη δυναμικότητα των πτήσεων της προς Αθήνα, προσθέτοντας από 1η Μαρτίου 2016 μια δεύτερη καθημερινή πτήση προς την ελληνική πρωτεύουσα. Η προσθήκη της δεύτερης καθημερινής πτήσης θα ανεβάσει το σύνολο των εβδομαδιαίων πτήσεων της Emirates που εξυπηρετούν την Αθήνα στις 14. Η πτήση θα συνδέεται με το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Ντουμπάι-Λάρνακα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μεταξύ της Κυπριακής πόλης και της Αθήνας.

Η σύνδεση Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα θα εξυπηρετείται από το σύγχρονο αεροσκάφος Boeing 777-300ER το οποίο περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες θέσεων: οκτώ Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα σε επίπεδη θέση στην Διακεκριμένη Θέση και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

“Η Emirates ξεκίνησε τη σύνδεση με Αθήνα τον Ιούνιο του 1996. Έκτοτε έχουν μετακινηθεί με το συγκεκριμένο δρομολόγιο περισσότεροι από 2,2 εκατομμύρια επιβάτες. Διαθέτοντας πλούσια ιστορία και γραφικά νησιά, η Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους ταξιδιώτες από τα Η.Α.Ε., την Αυστραλία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική. Επιπλέον, το διευρυμένο πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα για περισσότερες σταθερές συνδέσεις στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς ή για αναψυχή από την Αθήνα σε βασικούς προορισμούς όπως το Ντουμπάι, η Μανίλα, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Ντάκα, το Σίδνεϋ, και το Χονγκ Κονγκ” δήλωσε ο Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Emirates Airline για Ευρώπη και Ρωσία.

“Με τη νέα προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα πτήση Ντουμπάι-Λάρνακα, η Emirates γίνεται η μοναδική αεροπορική εταιρεία, η οποία λειτουργεί ένα αεροσκάφος ευρείας ατράκτου στο δημοφιλές δρομολόγιο Λάρνακα – Αθήνα” προσέθεσε.

Η επιβάτες των πτήσεων της Emirates απολαμβάνουν την διεθνώς γνωστή φιλοξενία του πολυεθνικού πληρώματος καμπίνας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και Έλληνες, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice της Emirates. Με περισσότερα από 2.000 κανάλια on-demand ψυχαγωγίας, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια, βιβλία σε μορφή ήχου (audio books) και μουσική από όλο τον κόσμο, το ice έχει ανακηρυχτεί από την Skytrax ως το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήση στον κόσμο για 11 συνεχείς χρονιές. Όπως σε όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες απολαμβάνουν ιδιαίτερα υψηλό επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών: 50 κιλά στην Πρώτη Θέση, 40 κιλά στη Διακεκριμένη Θέση και 30 κιλά στην Οικονομική Θέση.

Από την 1η Μαρτίου 2016, η πτήση EK 107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 07:50 και θα φθάνει στη Λάρνακα στις 10:20. Στη συνέχεια θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 11:50 και θα φθάνει στην Αθήνα στις 13:35. Η επιστροφή με την πτήση EK 108 θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 16:15 και θα φθάνει στη Λάρνακα στις 18:00. Εν συνεχεία θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 19:30 και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 01:25 την επόμενη μέρα.

[Πηγή]

Post Written by