Η Finnair ξεκινάει πτήσεις από/προς Αθήνα μέσα στο 2015

Η Finnair ξεκινάει πτήσεις από/προς Αθήνα μέσα στο 2015
http://www.airtickets365.gr/wp-content/uploads/2014/09/finnair.jpg
Οι φιλανδικές αερογραμμές Finnair θα ξεκινήσουν μέσα στο 2015 να πραγματοποιούν πτήσεις προς την Αθήνα.

Από το επόμενο καλοκαίρι, η φινλανδική αεροπορική εταιρεία Finnair θα προσθέσει στις εποχιακές της πτήσεις δρομολόγια προς Δουβλίνο, Αθήνα και Μάλτα, σε ώρες ανταποκρίσεων με πτήσεις του δικτύου της Finnair προς ασιατικούς προορισμούς. Το δρομολόγιο προς το Δουβλίνο θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου, αυτό της Μάλτας στις 2 Απριλίου, ενώ οι πτήσεις για Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 5 Απριλίου 2015. Και τα τρία δρομολόγια θα παραμείνουν σε λειτουργία έως τα τέλη Οκτωβρίου 2015, ενώ οικρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.
Το δρομολόγιο προς Δουβλίνο (DUB) θα γίνεται 6 φορές την εβδομάδα (εκτός Τρίτης) με αεροσκάφος Embraer 190 των 100 θέσεων, το οποίο θα λειτουργεί η Flybe Finland για λογαριασμό της Finnair.

Το δρομολόγιο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας (MLA) κοντά στην πρωτεύουσα Valletta θα πραγματοποιείται δύο φορές εβδομαδιαίως (Δευτέρα και Πέμπτη) με A321 Sharklet.

Οι πτήσεις προς Αθήνα θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτες και Κυριακές) με αεροσκάφη Airbus 319s ή 320s.

“Με τα δρομολόγια προς τους νέους αυτούς προορισμούς, ανταποκρινόμαστε στην αυξανόμενη ζήτηση, ιδιαίτερα από την Ασία. Τα χρονοδιαγράμματα του κάθε δρομολόγιου είναι προσαρμοσμένα για την καλύτερα δυνατή σύνδεση με τις πτήσεις της Finnair προς Ασία”, αναφέρει ο Petri Vuori, πρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων της Finnair

[Πηγή]

Post Written by