AirTickets365.gr

Συμφωνία συνεργασίας ΕΟΤ – Aegean Airlines

Παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη, υπεγράφη χθες σύμφωνο συνεργασίας για την προβολή του ελληνικού τουρισμού μεταξύ του ΕΟΤ και της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines.

Το σύμφωνο συνεργασίας, το οποίο υπέγραψαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχης Βασιλάκης, στοχεύει στην ανάληψη κοινών δράσεων, οι οποίες θα αποβλέπουν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Νικητιάδης δήλωσε: “Συνεχίζουμε τις συμφωνίες με φορείς και οργανισμούς οι οποίες έχουν ως στόχο την προώθηση του τουρισμού μας. Μετά από την πρόσφατη υπογραφή συνεργασίας με το Ελευθέριος Βενιζέλος, σήμερα, στο πλαίσιο των ενεργειών μας υπεγράφη η συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία Aegean, η οποία προβλέπει συνεργασία των δυο πλευρών που με στοχευμένες δράσεις θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη του τομέα του τουρισμού.

Στοχεύουμε στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, καθώς και την πολύπλευρη ανάπτυξη των πλεονεκτημάτων που έχουμε ως χώρα να δείξουμε και να πετύχουμε την μεγαλύτερη προσέλκυση τουριστών. Το πεδίο συνεργασίας μας με την Aegean, είναι ευρύ και μπορεί να περιλαμβάνει σειρά προωθητικών ενεργειών, όπως η προβολή του λογότυπου Visit Greece καθώς και άλλες δράσεις τις οποίες εξετάζουμε. Υπάρχουν και άλλες προοπτικές συνεργασίας σε πολλά επίπεδα ενώ μέριμνά μας είναι να προχωρήσουμε σε ανάλογες ενέργειες που αφορούν στην προβολή του ελληνικού τουρισμού και με άλλους φορείς». Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχης Βασιλάκης εξήρε την δυναμική του τουριστικού τομέα για την ανάπτυξη της οικονομίας και δήλωσε ότι «χαιρόμαστε που η πολιτεία προχωρεί σε ανάλογες συνεργασίες για την προώθηση του τουρισμού”.

Επισημαίνεται ότι στους στόχους του συμφώνου συνεργασίας που υπεγράφη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία μεταξύ ΕΟΤ – Aegean συνίσταται πιο συγκεκριμένα στα εξής:

[Πηγή]