Τριπλή βράβευση της Air New Zealand στα Skytrax

Τριπλή βράβευση της Air New Zealand στα Skytrax

Η αεροπορική εταιρεία έλαβε τα τρία ‘Premium Economy’ βραβεία, επιβεβαιώνοντας την ανώτερη Premium Economy εμπειρία της Air New Zealand.

Η Air New Zealand έλαβε τα βραβεία ‘World’s Best Premium Economy Class’, ‘Best Premium Economy Class airline seat’ και ‘Best Premium Economy onboard catering’ στα φετινά Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών (SKYTRAX) που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του φετινού Paris Air Show, την Τρίτη 16 Ιουνίου.

Η αεροπορική εταιρεία σάρωσε τα βραβεία, λαμβάνοντας και τα τρία ‘Premium Economy’ βραβεία, επιβεβαιώνοντας την ανώτερη Premium Economy εμπειρία της Air New Zealand.

Ο Chief Marketing and Customer Officer της Air New Zealand, Mike Tod, ανέφερε πως τα βραβεία αντικατοπτρίζουν το άριστο εν πτήσει προϊόν που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία στους επιβάτες. “Αυτές οι διακρίσεις είναι κάτι για το οποίο όλοι οι Νεοζηλανδοί μπορούν να είναι περήφανοι, καθώς συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να βρίσκουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε το ταξίδι των πελατών,” είπε ο Mike Tod. Εκτός από τα τρία Premium Economy βραβεία, το Star Alliance Lounge Los Angeles της Air New Zealand έλαβε το βραβείο ‘Best Airline Alliance Lounge’.

 

Post Written by