Βελτιώνει τη σύνδεση Αθήνας – Σαντορίνης η Ryanair

Βελτιώνει τη σύνδεση Αθήνας – Σαντορίνης η Ryanair

Από τις 27 Οκτωβρίου του 2015, το πρόγραμμα της Ryanair θα περιλαμβάνει δύο καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη, μια πρωινή πτήση (07:00) και μια απογεματινή (18:25, από 22:35).

Η Ryanair ανακοίνωσε βελτιωμένα ωράρια δρομολογίων από Αθήνα προς Σαντορίνη, προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair θα προσφέρει δύο καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της Σαντορίνης σε τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο.

Από τις 27 Οκτωβρίου του 2015, το πρόγραμμα της Ryanair θα έχει ως εξής:

  • Δύο καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη
  • Μια πρωινή πτήση στις 07:00 και μια απογεματινή πτήση στις 18:25 (από 22:35).

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη αυτόν τον χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και εφαρμογή με mobile boarding passes, καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με την Σαντορίνη με βελτιωμένα ωράρια δρομολογίων, δίνοντας τη δυνατότητα σε ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις στους χαμηλότερους ναύλους.

Ο John Alborane, διευθυντής Marketing και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair δήλωσε: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει βελτιωμένο πρόγραμμα δρομολογίων από Αθήνα προς Σαντορίνη, με την βραδινή πτήση να μεταφέρετε στις 18:25 το απόγευμα (από  22:35). Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε να φέρνουμε περισσότερους επισκέπτες και να συμβάλλουμε στην τουριστική κίνηση της Σαντορίνης, καθώς και στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Η αλλαγή ωραρίου ενόψει του βελτιωμένου προγράμματος θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου”.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για την σύνδεση Αθήνα-Σαντορίνη:

Δρομολόγιο Αναχώρηση
Αθήνα-Σαντορίνη 07:00
Σαντορίνη-Αθήνα 08:20
Αθήνα-Σαντορίνη 18:25
Σαντορίνη-Αθήνα 19:45

 

Post Written by