Η British Airways συνδέει τη Μύκονο και τη Σαντορίνη με το Λονδίνο!

Η British Airways συνδέει τη Μύκονο και τη Σαντορίνη με το Λονδίνο!

Η British Airways συνδέει το Λονδίνο με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη!

Στις 3 Μαΐου η British Airways εγκαινιάζει απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις της Μυκόνου και της Σαντορίνης με το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα έχει προσθέσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο στις πτήσεις της, συνδέοντας 4 φορές εβδομαδιαίως τη συμπρωτεύουσα με το αεροδρόμιο Gatwick.

Η σύνδεση με τη Μύκονο θα γίνεται Τρίτη και Σάββατο, ενώ η Σαντορίνη θα συνδέεται με το Λονδίνο Τετάρτη και Κυριακή. Τις νέες γραμμές θα εξυπηρετούν αεροσκάφη τύπου A320, τα οποία θα διαθέτουν τόσο Club Europe όσο και Euro Traveller καμπίνες.


Φρέντυ Στίερ, γενική διευθύντρια της British Airways για την Ελλάδα.

Η κα Φρέντυ Στίερ, γενική διευθύντρια της British Airways για την Ελλάδα, δήλωσε: “Η Μύκονος και η Σαντορίνη αποτελούν εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμούς τόσο για τους Βρετανούς ταξιδιώτες όσο και για τους tour operators. Οι πτήσεις αυτές θα καλύψουν τις ανάγκες των επιβατών που επιθυμούν μια προγραμματισμένη πτήση με πλήρες και ποιοτικό service και θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Παράλληλα, η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο εξυπηρετεί τις πάγιες ανάγκες των δύο πόλεων, που αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Η παρουσία μας πλέον στην Ελλάδα εκτείνεται σε 4 πόλεις και σε 30 εβδομαδιαία δρομολόγια, χαρακτηριστικό της ανταπόκρισης του επιβατικού κοινού στα ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες της British Airways”.

Post Written by