Η easyJet ξεκινάει πτήσεις από Λονδίνο προς Κεφαλονιά

Η easyJet ξεκινάει πτήσεις από Λονδίνο προς Κεφαλονιά

Η easyJet ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσεις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο(Gatwick) προς το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς!
Η Κεφαλονιά είναι ο δέκατος νέος προορισμός που θα προστεθεί στο πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας easyJet, από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου το 2012.

Η αεροπορική εταιρεία easyJet επιβεβαίωσε σήμερα την προσθήκη μιας νέας υπηρεσίας από το αεροδρόμιο Gatwick προς την Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των προορισμών που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένιο αεροδρόμιο να φτάσει τους 93.

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα λειτουργούν από τις 28 Απριλίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του 2012, παρέχοντας στους επιβάτες από το Gatwick ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και προσιτές τιμές σε προορισμούς για να επιλέξουν για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Paul Simmons, διευθυντής της easyJet στο Ην. Βασίλειο δήλωσε: “Το νέο δρομολόγιό μας προς την Κεφαλονιά από το Gatwick προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες που αναζητούν μια εύκολη και προσιτή ηλιόλουστη απόδραση την επόμενη χρονιά. Η Ελλάδα είναι παραδοσιακά συμπαθής στους λάτρεις του ήλιου και η Κεφαλονιά είναι ένας από τους πλέον επιθυμητούς προορισμούς της Μεσογείου.

Η συνεχιζόμενη επέκταση της λειτουργίας μας στο Gatwick και το γεγονός ότι είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του αεροδρομίου αντανακλά τη δέσμευση της easyJet να παρέχει στους ταξιδιώτες της συγκεκριμένης περιοχής την καλύτερη επιλογή προορισμών με τις χαμηλότερες το δυνατόν τιμές”.

Η easyJet προσφέρει τώρα στους επιβάτες δυνατότητα επιλογής από 93 προορισμούς από το London Gatwick. Η Κεφαλονιά είναι το δέκατο νέο δρομολόγιο που προστίθεται από την εταιρεία από το Gatwick του Λονδίνου μέσα στο 2011. Οι άλλοι προορισμοί είναι: Αμμάν, Κατάνια, Φουερτεβεντούρα, Σεβίλλη, Σμύρνη, Μπολόνια, Βερόνα, Ζάγκρεμπ και Αμπερντίν.

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από/προς Λονδίνο καθώς και αεροπορικα εισητηρια της easyJet  από το Airtickets365.gr!

Post Written by