5+1 λόγοι για να επιλέξετε την Premium Economy της Olympic Air

5+1 λόγοι για να επιλέξετε την Premium Economy της Olympic Air

Η Olympic Air πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά παρουσιάζοντας στο απαιτητικό κοινό της νέας εποχής, μια σύγχρονη και ευέλικτη πρόταση, ειδικά διαμορφωμένη για επιβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν, διατηρώντας όμως το κόστος σε χαμηλό επίπεδο.
Η Premium Economy, είναι μία νέα κατηγορία  θέσης που συνδυάζει τις ανέσεις και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των προνομιούχων θέσεων, χωρίς όμως να επιβαρύνει σημαντικά την αξία των ναύλων.
Η Premium Economy διατίθεται στα αεροσκάφη Bombardier Q400, και είναι μοναδική, συνδυάζοντας 5 κορυφαίες παροχές με προνομιακά χαμηλή τιμή.

Οι πέντε λόγοι που κάνουν την Premium Economy μοναδική:

1. Οι επιβάτες της Premium Economy κάθονται σε διακριτό χώρο στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους, που ξεχωρίζει χάρη στα νέα δερμάτινα καθίσματα αλλά και την κουρτίνα που την χωρίζει από το υπόλοιπο αεροσκάφος. Γίνεται έτσι, μια μοναδική θέση.

2. Οι επιβάτες της Premium Economy απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε όλη τη διαδικασία της επιβίβασης, συντομεύοντας το χρόνο που απαιτείται μέχρι να φτάσουν στο αεροσκάφος. Στο πλαίσιο αυτό έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία του check-in σε αποκλειστικό counter στα αεροδρόμια. Παράλληλα, κερδίζουν προτεραιότητα για τις διαδικασίες ελέγχου του αεροδρομίου Αθηνών (το λεγόμενο fast lane), κάτι που μειώνει σημαντικά το χρόνο επιβίβασης.

3. Έχοντας ολοκληρώσει ταχύτατα τις διαδικασίες ελέγχου, οι επιβάτες της Premium Economy κερδίζουν πρόσβαση στα CIP Lounges της Olympic Air* στα οποία μπορούν να παραμείνουν μέχρι την αναχώρηση της πτήσης τους.

4. Οι επιβάτες της Premium Economy απολαμβάνουν διακεκριμένη εξυπηρέτηση στο αεροσκάφος.
Πρόκειται για τη γνωστή  «Ολυμπιακή Φιλοξενία» που περιλαμβάνει απολαυστικό καφέ και τσάι, καθώς και κρασί, μπύρα και αναψυκτικά μετά τη 13:00.
Διατίθενται επίσης εφημερίδες του ημερήσιου Τύπου*, ενώ τόσο στις πτήσεις εσωτερικού όσο και στις πτήσεις εξωτερικού, το πλήρωμα θα προσφέρει κρύα σνακ και γλυκίσματα. Στο ίδιο πλαίσιο οι επιβάτες της Premium Economy έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν περισσότερες χειραποσκευές (12 κιλά).

5. Επίσης, οι επιβάτες που επιλέγουν την Premium Economy για τα ταξίδια τους κερδίζουν περισσότερα μίλια στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών Travelair Club, της Olympic Air.

Και ο λόγος που κάνει την Premium Economy ασυναγώνιστη: Η χαμηλή τιμή

Η νέα θέση Premium Economy είναι ήδη διαθέσιμη για τα 18 δρομολόγια  εσωτερικού που εξυπηρετούνται με τα αεροσκάφη Bombardier Q400, καθώς και για τα δρομολόγια εξωτερικού προς και από Σόφια, Τίρανα, και Βελιγράδι.

* Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται μόνο στις πτήσεις εξωτερικού.

Βρείτε και κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια της Olympic Air στο Airtickets365.gr!

Post Written by