Η Ryanair συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Βερολίνο!

Η Ryanair συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Βερολίνο!
Η Ryanair θα συνδέει καθημερινά τη Θεσσαλονίκη με το Βερολίνο από τις 30 Οκτωβρίου.


Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα νέο χειμερινό δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο, με μία καθημερινή σύνδεση από το τέλος του Οκτωβρίου.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα σύνδεση από Θεσσαλονίκη προς/από Βερολίνο από τέλος Οκτωβρίου, ενόψει του χειμερινού της προγράμματος, με θέσεις διαθέσιμες προς κράτηση στο ryanair.com.

Οι Έλληνες πελάτες μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις τους επόμενους μήνες, όπως νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέα στολές πληρώματος καμπίνας και νέα δρομολόγια, ενόψει του προγράμματος ‘Always Getting Better’, καθώς εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους.

Για να γιορτάσουμε την νέα σύνδεση, απελευθερώνουμε θέσεις από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο από 24.99€, για ταξίδια τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι την Τετάρτη (17 Φεβρουαρίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.

 

Post Written by