Συνεργασία της Aegean Airlines με τα Hellenic Duty Free Shops

Συνεργασία της Aegean Airlines με τα Hellenic Duty Free Shops

Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops και κερδίστε μίλια!
Πλέον τα μέλη του προγράμματος πιστότητας της Aegean, Miles&Bonus, έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια (σε αναλογία 1€ = 2 Μίλια Εξαργύρωσης) με κάθε αγορά που πραγματοποιούν στα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops!

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιδεικνύουν στο ταμείο την προσωπική τους κάρτα Miles&Bonus προκειμένου να καταγράφεται η αγορά και να πιστώνονται τα αναλογούντα μίλια στο Miles&Bonus λογαριασμό τους.

Επιπλέον, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν τα Μίλια Εξαργύρωσης που έχουν συγκεντρώσει στο Miles&Bonus λογαριασμό τους από διάφορες δραστηριότητές τους σε δωρεάν αγορές προϊόντων στα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops (σε αναλογία 1€ = 200 μίλια), παρουσιάζοντας την κάρτα τους στο ταμείο για την αφαίρεση των αντίστοιχων μιλίων από το λογαριασμό τους.

Η συνεργασία, σε πρώτη φάση, αφορά στα καταστήματα που βρίσκονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και είναι στην περιοχή Intra Schengen (Hellenic gourmet, Αρώματα + Καλλυντικά, Cava, Last Minute Shopping, Luxury), στην περιοχή Extra Schengen (Cava, Luxury, Watches, Αρώματα + Καλλυντικά, Hellenic gourmet, Last Minute, Last Last Minute) καθώς και τα καταστήματα Hermes, Boggi, Folli Follie, Bvlgary, Burberry, Juicy Couture, Ermenegildo Zegna, Armani Jeans, Swatch, Extra Fashion. Σταδιακά η λίστα των αεροδρομίων και των συμβεβλημένων καταστημάτων θα εμπλουτίζεται.

Η νέα αυτή συνεργασία της Aegean με τα Hellenic Duty Free Shops εγκαινιάζεται με μία προσφορά για τα μέλη του Προγράμματος. Πιο αναλυτικά, τα μέλη θα έχουν έκπτωση 10% στις αγορές αρωμάτων και καλλυντικών από όλο το δίκτυο των Hellenic Duty Free Shops μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2012 με τη χρήση ειδικών κουπονιών.

Η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής:
·  Κάθε μέλος του Προγράμματος θα έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει τα  εκπτωτικά κουπόνια μέσω της ιστοσελίδας του Miles&Bonus, και συγκεκριμένα στην ενότητα “NEA” του Miles&Bonus.
·   Με το εκπτωτικό κουπόνι και την επίδειξη της Miles&Bonus κάρτας θα γίνεται η έκπτωση 10% στο σημείο πώλησης.

Το κάθε κουπόνι δύναται να χρησιμοποιηθεί σε μια αγορά και μόνο, παρόλα αυτά όμως το μέλος Miles&Bonus δύναται να εκτυπώσει περισσότερα από ένα κουπόνια.

Post Written by